No SSO cookie

Stoner va pleca primul la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Stoner va pleca primul la Valencia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Casey Stoner a obtinut cel mai bun timp al calificarilor la Valencia si va pleca din al patrulea pole-position al sezonului. El va fi urmat de Jorge Lorenzo si de Marco Simoncelli pe grila de start din Spania.

 
 
Pilotul australian de la Ducati, Casey Stoner, va pleca din pole-position in Marele Premiu de Moto GP al Valenciei. Stoner va fi urmat de Jorge Lorenzo, Marco Simoncelli si Valentino Rossi.

Casey Stoner a impresionat printr-o evolutie lipsita de orice complex in calificarile ultimei curse a sezonului, reusind singurul timp sub un minut si 32 de secunde( 1 min 31,799 sec). Australianul este la al patrulea pole-position al sezonului si va incerca in cursa de la Valencia sa urce peste Valentino Rossi in clasamentul general, italianul ocupand in acest moment pozitia a treia, cu 12 puncte mai multe decat Stoner.

Campionul mondial Jorge Lorenzo a fost mai relaxat ca de obicei, dar a obtinut totusi un al doilea timp, de 1 min 32,130 sec. Italienii Simoncelli si Rossi vor pleca de pe trei si patru, pilotul Honda reusind un timp cu doar o zecime de secunda mai slab decat al spaniolului, in timp ce Valentino Rossi, care evolueaza pentru Fiat Yamaha, a avut multe de furca cu americanii Hayden si Spiess.

Nicky Hayden si Ben Spiess s-au clasat intr-un final pe cinci si sase, iar top tenul a fost completat de Colin Edwards, Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso si Marco Melandri.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1757 :: 22.16MB