No SSO cookie

Lorenzo va pleca din pole-position in SUA

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo va pleca din pole-position in SUA
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Jorge Lorenzo a obtinut un pole-position spectaculos in Marele Premiu de Moto GP al Statelor Unite ale Americii si va fi urmat pe grila de start de duminica de Casey Stoner si Dani Pedrosa.

 
 

Pilotul spaniol de Moto GP Jorge Lorenzo a obtinut pole-positionul in Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii, in ciuda unui accident nefericit suferit in antrenamentele libere. Astfel, campionul mondial en-titre urmeaza sa plece primul pe grila de start de la Laguna Seca duminica seara.

Lorenzo, pilotul echipei de uzina Yamaha, a obtinut un timp de 1:21,202, cu mai putin de o zecime de secunda mai rapid decat cel mai bun timp al ocupantului locului secund, australianul Casey Stoner. Nici Dani Pedrosa nu a fost departe de primul loc, fiind mai lent cu putin peste o zecime de secunda decat compatriotul sau si obtinand locul al treilea.

Pentru Ben Spies, favoritul publicului de la Laguna Seca, sesiunea de calificari de sambata a fost una cu suisuri si coborasuri, acesta fiind la un moment dat in carti pentru pole-position, dar suferind apoi un accident. In cele din urma, Spies a obtinut locul al patrulea si va fi urmat pe grila de start de italienii Marco Simoncelli, Andrea Dovizioso si Valentino Rossi.

'' Acest pole-position a fost unul extrem de neasteptat pentru noi dupa accidentul din antrenamente, dar din fericire simt mai multa durere atunci cand merg decat atunci cand sunt pe motocicleta. '' a fost prima declaratie a lui Jorge Lorenzo dupa pole-positionul din Statele Unite ale Americii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0491 :: 17.78MB