No SSO cookie

Pedrosa se impune in Japonia dupa o cursa dramatica

voteaza
(0/ 0)
Pedrosa se impune in Japonia dupa o cursa dramatica
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul spaniol de Moto GP Dani Pedrosa s-a impus in Marele Premiu al Japoniei dupa o cursa dramatica, fiind urmat de conationalul sau, Jorge Lorenzo, si de australianul Casey Stoner.

 
 

Ibericul Dani Pedrosa este surprinzatorul castigator al Marelui Premiu de Moto GP al Japoniei, la capatul unei curse in care doar doi piloti de top nu au primit nici penalizari si nu au fost nici implicati in incidente de vreun fel. Celalalt pilot a fost Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre, cel care a ocupat in final locul secund.

Podiumul japonez de la Motegi a fost completat de liderul clasamentului general, australianul Casey Stoner. Acesta, in ciuda plecarii din pole-position si a unui start excelent, a comis o eroare de pilotaj in cel de-al cincilea tur al cursei, a iesit de pe circuit si a pierdut astfel foarte mult timp.

Stoner nu a fost singurul pilot care a avut probleme in cursa de duminica dimineata, aceasta inregistrand nu mai putin de cinci abandonuri, printre care cel al fostului campion mondial Valentino Rossi in chiar primul tur. Ben Spies si Nicky Hayden au iesit si ei de pe circuit la un moment dat, dar cei doi au reusit sa revina in cursa si sa incheie in puncte.

Locul patru a fost ocupat de italianul Marco Simoncelli, pilotul San Carlo Honda Gresini, in vreme ce pe cinci s-a clasat conationalul acestuia, Andrea Dovizioso, de la Repsol Honda. Ben Spies a fost al saselea la final, in vreme ce Nicky Hayden, Colin Edwards, Hiroshi Aoyama si Randy de Puniet au completat in aceasta ordine top ten-ul cursei nipone.

In ierarhia generala a pilotilor continua sa conduca australianul Casey Stoner, ajuns la un total de 300 de puncte. Cum, necum Jorge Lorenzo se mentine in lupta pentru titlul mondial, avand acum 40 de puncte in spatele lui Stoner cu trei etape inainte de finalul campionatului. Andrea Dovizioso este al treilea, cu 196 de puncte, urmat la doar un punct de spaniolul Dani Pedrosa, castigatorul de la Motegi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1060 :: 17.78MB