No SSO cookie
Numarul inmatricularilor de autoturisme a crescut in primele trei luni ale anului
Noutati-auto

Numarul inmatricularilor de autoturisme a crescut cu circa 10 la suta in primele trei luni ale anului, fiind inmatriculate 60.249 autoturisme (inclusiv taxiuri) fata de circa 55.000 in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit buletinului Institutului National de Statistica (INS).

Imagini (0) Data: 17 July 2006 Comentarii (0)

BMW se gandeste sa lanseze modele speciale de autoturisme pentru piata chineza
Noutati-auto

Constructorul auto german BMW AG analizeaza in prezent ideea de a dezvolta versiuni ale autoturismelor sale special concepute pentru piata chineza, a anuntat marti un purtator de cuvant de la BMW.

Imagini (0) Data: 26 April 2006 Comentarii (0)

Volvo va incepe sa produca autoturisme in China
Noutati-auto

Constructorul auto suedez Volvo a confirmat, luni, ca va incepe sa produca autoturisme in China, devenind ultimul mare constructor auto occidental care produce local pe aceasta importanta piata mondiala, informeaza BBC.

Imagini (0) Data: 21 March 2006 Comentarii (0)

Sistem electronic de protectie a autoturismelor cu microcipuri
Noutati-auto

Firma australiana Data Dot Technology intentioneaza sa introduca in Romania, incepand cu al doilea trimestru al acestui an, un sistem electronic de protectie a autoturismelor care va permite identificarea masinilor si a subansamblelor prin aplicarea unor microcipuri.

Imagini (0) Data: 13 March 2006 Comentarii (0)

Uzina ARO scoate la licitatie primul autoturism fabricat in Romania
Noutati-auto

Primul autoturism fabricat in Romania - IMS 57 - va fi scos la licitatie de conducerea Uzinei ARO, urmand ca din banii incasati sa mai fie achitati o parte din salariile restante, informeaza corespondentul Rompres.

Imagini (0) Data: 6 March 2006 Comentarii (0)

Vanzarile de autoturisme noi au crescut in ianuarie
Noutati-auto

In luna ianuarie s-au vandut pe piata romaneasca cu 20% mai multe autoturisme noi fata de perioada similara a anului trecut conform datelor furnizate de APIA.

Imagini (0) Data: 19 February 2006 Comentarii (0)

Dacia retrage 3.115 autoturisme Logan
Noutati-auto

Automobile Dacia va rechema in service un numar de 3.115 autoturisme Logan, produse in intervalul 5 - 19 septembrie 2005, pentru remedierea unei defectiuni descoperite la scaunele din fata.

Imagini (0) Data: 21 November 2005 Comentarii (0)

Politia Romana va cumpara cinci mii de autoturisme
Noutati-auto

Cinci mii de autoturisme vor intra in dotarea Politiei Romane, iar de inca o mie vor beneficia alte structuri ale Ministerului Administratiei si Internelor.

Imagini (0) Data: 16 November 2005 Comentarii (0)

Vanzarile de autoturisme noi in 2005
Noutati-auto

Numarul de autoturisme noi vandute pe piata romaneasca a ajuns la 157.367 de unitati in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 60,1% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor APIA.

Imagini (0) Data: 21 October 2005 Comentarii (0)

Autoturismele Audi si Mercedes, cele mai fiabile, potrivit unui studiu german
Noutati-auto

Autoturismele Audi şi Mercedes sînt cele mai fiabile la cinci din şapte clase analizate, Audi ocupînd prima poziţie în trei cazuri, potrivit unui studiu realizat de Automobil Clubul German (ADAC).

Imagini (0) Data: 6 May 2005 Comentarii (2)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0795 :: 18.87MB