No SSO cookie
Creditele pentru autoturisme s-au înmultit
Noutati-auto

Oferta de credite pentru autoturisme s-a diversificat in ultimii ani odata cu deschiderea bancilor comerciale catre populatie. Si pe acest segment institutiile de credit si-au relaxat conditiile, crescand perioada de creditare si suma maxima acordata pentru cumpararea unei masini sau chiar a unei motociclete.

Imagini (0) Data: 20 April 2005 Comentarii (0)

1,3 milioane autoturisme Mercedes, rechemate la service
Noutati-auto

Constructorul auto german DaimlerChrysler AG a anuntat ca va rechema la service aproximativ 1,3 milioane autoturisme Mercedes vandute in intrega lume, din cauza unor probleme tehnice la dinam, circuitul electric si la sistemul de franare, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 1 April 2005 Comentarii (0)

Skoda este prima marca de import autoturisme din România
Noutati-auto

Skoda este marca de import autoturisme numarul 1 in Romania (conform APIA, februarie 2005), cu 880 clienti noi dobanditi in luna ianuarie 2005 (record de vanzari lunare/ marca importata). Urmeaza in ordine Renault, Volkswagen si Peugeot.

Imagini (0) Data: 16 February 2005 Comentarii (0)

Dacia retrage, pentru verificari, peste 15.000 de autoturisme Logan
Noutati-auto

Automobile Dacia a decis să retragă în reţeaua de dealeri, pentru verificări şi remedierea unor defecţiuni de fabricaţie, peste 15.000 de autoturisme Logan, aproximativ două treimi din totalul vînzărilor de pînă acum, maşini produse în intervalul 23 august - 20 noiembrie 2004.

Imagini (0) Data: 19 January 2005 Comentarii (0)

Vânzari spectaculoase ale autoturismelor Fiat în 2004 în România
Noutati-auto

Vanzarile autoturismelor Fiat au inregistrat o crestere de 131% in 2004 fata de anul anterior, fiind cea mai spectaculoasa crestere a vanzarilor din intregul portofoliu de marci AutoItalia Group, importatorul oficial al mărcii în România.

Imagini (0) Data: 10 January 2005 Comentarii (0)

Renault a vândut deja 40.000 de autoturisme Logan
Noutati-auto

Constructorul auto francez Renault afirma ca in trei luni a vandut deja 40.000 de autoturisme Logan, dupa cum scrie un articol aparut marti in cotidianul francez "Le Monde".

Imagini (0) Data: 22 December 2004 Comentarii (0)

Noile prevederi privind calcularea accizelor la autoturisme nu vor influenta foarte tare vânzarile auto
Noutati-auto

Piata auto romaneasca isi va reveni dupa tendinta de recul care va aparea in perioada imediat urmatoare introducerii noilor prevederi privind calculul accizelor la autoturisme noi achizitionate in leasing, cuprinse in proiectul de norme la Codul fiscal.

Imagini (0) Data: 20 October 2004 Comentarii (0)

Autoturismele Smart sunt disponibile si pe piata rent-a-car
Noutati-auto

Autoturismele Smart, distribuite în Romania de dealer-ul Mercedes - Autorom SRL, sunt disponibile începând din aceasta lună, in premieră în România, şi pe piata de rent-a-car, informează BizCity.ro

Imagini (0) Data: 26 August 2004 Comentarii (0)

OPINII: Le Nouvel Observateur" despre viitorul Dacia X90: "Un pariu nebun al autoturismului de 5.000 de euro"
Noutati-auto

Concurenţa este sceptică, dar Renault îşi propune să vândă 700.000 de unităţi din acest model în 2010. Noul model Dacia X90 a stârnit deja tot felul de controverse şi în rândul constructorilor mondiali de autoturisme, lansarea modelului fiind considerată una dintre cele mai mari provocări ale industriei de profil, relatează săptămânalul francez "Le Nouvel Observateur".

Imagini (0) Data: 21 May 2004 Comentarii (0)

BCR lanseaza creditul pentru achizitionarea autoturismelor rulate în valuta
Noutati-auto

Banca Comerciala Romana (BCR) lansează creditul pentru achiziţionarea autoturismelor rulate în valută, destinat persoanelor fizice. BCR a primit numeroase solicitări, inclusiv prin sucursalele sale teritoriale, pentru acordarea acestui tip de credit şi în valută.

Imagini (0) Data: 17 May 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0663 :: 15.31MB