No SSO cookie
Fiat vrea sa rascumpere actiunile Ferrari vandute Mediobanca
Noutati-auto

Directorul executiv de la Fiat, Luca Corsero di Montezemolo, a anuntat luni intentia grupului auto italian de a rascumpara pachetul de actiuni la divizia producatoare de autoturisme sport Ferrari vandut in urma cu trei ani, informeaza APA.

Imagini (0) Data: 6 June 2006 Comentarii (0)

Fabrica Peugeot-Citroen din Slovacia a inceput sa produca
Noutati-auto

Concernul francez Peugeot-Citroen (PSA) a inceput productia de autoturisme in noua fabrica de la Trnava, Slovania, care ar urma sa trimita, pana la sfarsitul anului, in saloanele auto circa 60.000 de masini marca Peugeot 207, relateaza marti cotidianul Rzeczpospolita, consultat de ROMPRES.

Imagini (0) Data: 1 June 2006 Comentarii (0)

General Motors va construi o noua uzina in Rusia
Noutati-auto

General Motors (GM), numarul unu mondial al constructorilor de automobile, va semna, luni, un acord cu autoritatile ruse pentru constructia unei noi uzine de autoturisme, a anuntat Ministerul Dezvoltarii Economice de la Moscova, intr-un comunicat, citat de AP.

Imagini (0) Data: 30 May 2006 Comentarii (0)

2006, ultimul an in care se va mai produce Hummer H1
Noutati-auto

La sfarsitul saptamanii trecute, constructorul auto american General Motors Corp. a anuntat ca 2006 va fi ultimul an in care va produce modelul de autoturism Hummer H1, renumitul autovehicul de teren care a pus bazele brandului Hummer, informeaza AP.

Imagini (0) Data: 16 May 2006 Comentarii (0)

GM Daewoo estimeaza ca in 2006 va vinde peste 1,5 milioane autovehicule
Noutati-auto

Constructorul auto GM Daewoo, al treilea producator de autoturisme din Coreea de Sud, estimeaza ca in acest an va vinde peste 1,5 milioane autovehicule, a anuntat joi directorul executiv de la GM Daewoo, precizand ca este vorba de zona superioara a intervalului estimat anterior de GM Daewoo, informeaza Reuters.

Imagini (0) Data: 15 May 2006 Comentarii (0)

Evenimentele mondene vor stimula vanzarile de Maserati in Romania
Noutati-auto

AutoItalia, importatorul general al marcii de lux Maserati, estimeaza ca va comercializa 25 de autoturisme in acest an, fata de 11 unitati anul trecut, potentialii clienti fiind atrasi, in special, prin organizarea de evenimente mondene si prin publicitatea in reviste glossy.

Imagini (0) Data: 9 May 2006 Comentarii (0)

Dupa Logan, si Megane este in pericol sa nu mai fie produs in Iran
Noutati-auto

Ministerul iranian al Industriei a avertizat marti constructorul auto francez Renault SA ca prelungirea disputei in jurul productiei in Iran a modelului Logan ameninta si proiectul referitor la asamblarea de autoturisme Megane, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 26 April 2006 Comentarii (0)

570 de masini furate din Capitala in 2006
Noutati-auto

570 de autoturisme au fost furate de pe strazile Capitalei, de la inceputul acestui an, Dacia ramanand cea mai cautata de hotii, cele mai “cautate” fiind autovehiculele de culoare deschisa.

Imagini (0) Data: 21 April 2006 Comentarii (0)

Ungurii asteapta 10 saptamani pentru a-si cumpara Dacia Logan cu motor diesel
Noutati-auto

Autoturismul Dacia Logan echipat cu motor diesel, cel mai nou model din gama, se bucura de mare succes in Ungaria, unde clientii asteapta circa zece saptamani pentru achizitionarea unei variante mai bine echipate, cu aer conditionat, airbag-uri si servodirectie.

Imagini (0) Data: 20 April 2006 Comentarii (0)

Cererea pentru masini diesel s-a plafonat in Europa dupa trei ani de crestere
Noutati-auto

Cererea de autoturisme echipate cu motoare diesel in tarile europene s-a plafonat, in primele doua luni acest an, dupa trei ani de crestere sustinuta, se arata intr-un studiu realizat de compania de cercetare de piata Jato Dynamics.

Imagini (0) Data: 19 April 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0912 :: 15.32MB