No SSO cookie
Noul Audi Roadster TT
Noutati-auto

Pur spirit sportiv, experienta de conducere autentica si rezerve de putere considerabile � marcile noului Roadster TT de la Audi. Autoturismul sport decapotabil pastreaza liniile distinctive ale predecesorului sau de succes, insufland in acelasi timp un plus de emotie, performanta si dinamism.

Imagini (0) Data: 14 November 2006 Comentarii (0)

Grupul Volkswagen este lider de piata la nivel de Flote Internationale
Noutati-auto

Crestere de 10,5 procente la nivelul inmatricularilor de autoturisme in cele mai mari cinci piete din Uniunea Europeana.

Imagini (0) Data: 6 November 2006 Comentarii (0)

Prototip SEAT pentru testarea de inovatii
Noutati-auto

Automobilul comunica cu soferul in functie de conditiile de trafic, mediu si de soferul insusi SEAT dezvolta acest proiect in colaborare cu Uniunea Europeana Reprezinta o realizare in termeni de siguranta autoturismelor

Imagini (0) Data: 16 October 2006 Comentarii (0)

JCB este interesat sa preia Jaguar
Noutati-auto

Producatorul britanic de utilaje pentru constructii JCB a anuntat, joi, ca este interesat sa preia marca de autoturisme de lux Jaguar de la grupul auto american Ford Motor Co., informeaza Reuters.

Imagini (0) Data: 25 August 2006 Comentarii (0)

Noul Volvo C70 este disponibil acum in Romania
Noutati-auto

Primul autoturism Volvo C70, model prezentat in premiera pe piata romaneasca la editia de anul trecut a Salonului International Auto Bucuresti, a ajuns in showroom-ul Forum Auto din Bucuresti si se afla la dispozitia reprezentantilor presei, care se pot inscrie pentru drive test.

Imagini (0) Data: 16 August 2006 Comentarii (0)

Suzuki Motor investeste 521 milioane dolari pentru constructia unei noi uzine in Japonia
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Suzuki Motor Corp. a anuntat miercuri ca va investi 60 miliarde yeni (521 milioane dolari) pentru constructia unei noi uzine de asamblare in Japonia, noua facilitate fiind destinata acoperirii cererii mondiale de autoturisme mici si eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil pe fondul cresterii preturilor la combustibil, informeaza AP.

Imagini (0) Data: 10 August 2006 Comentarii (0)

Al cincilea an de suprematie Toyota in topul satisfactiei clientilor JD Power
Noutati-auto

Pentru al cincilea an consecutiv, Toyota obtine prima pozitie in Topul JD Power 2006, care masoara satisfactia posesorilor de autoturisme din Germania.

Imagini (0) Data: 1 August 2006 Comentarii (0)

RENT A CAR - ADRAS
Prezentari

ADRAS, partenerul dumneavoastra de incredere, va ofera un nou serviciu : RENT A CAR – inchiriere autoturisme LOGAN la tarife promotionale.

Imagini (0) Data: 14 July 2006 Comentarii (0)

Crestere spectaculoasa a vanzarilor Hyundai in Romania
Noutati-auto

Ca si in 2004 si 2005, primele 5 luni din 2006 au reprezentat o continuare a evolutiei spectaculoase inregistrate de Hyundai Auto Romania, fiind comercializat un numar de 2.706 de autovehicule, o crestere de 102,2% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent (1.338 unitati in primele 5 luni din 2005 in segmentul autoturismelor de import).

Imagini (0) Data: 22 June 2006 Comentarii (0)

Vanzari record la Toyota Romania
Noutati-auto

In luna mai, Toyota a inregistrat un record de vanzari. Potrivit datelor publicate de APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de autoturisme), volumul unitatilor vandute de Toyota de la inceputul acestui an s-a marit constant cu fiecare luna, ajungand sa inregistraze un record la finalul lunii mai, respectiv 537 masini vandute.

Imagini (0) Data: 16 June 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1626 :: 18.9MB