Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intalniri ale posesorilor si pasionatilor de Lada
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lada
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Mariustom
D-le Cosmin, aveți un luuuuung mp biggrin.gif . Aștept reacția dvs.

D-le bakhus, expresia d-lui Cosmin, că prezența mea pe aria Lada este ca a unui ghimpe în dos, am considerat-o prea "plastică". Eu am vrut să răspund tot plastic. Dar dvs ori ați vrut să scoateți în evidență asta, ori nu ați văzut asta blink.gif biggrin.gif . Dar nu mai contează.

Consider că s-a discutat deja prea mult Off topic așa că vă rog, dacă mai aveți păreri, reproșuri, lămuriri sau altele să le adresați pe mp.
Vă mulțumesc. arigato.gif
tzo99516
...... :bash: :puke: :minigun: :ban: bicycle.gif :boxing: :boxing: :boxing:


Aveți mp, d-le !!!
Edit by Mariustom
gabriel cretu
eu nu am inteles cum anume "nu am intervenit deloc cand gabriel cretu a deschis fara voia sa un alt topic cu poze"....in ce fel trebuia sa se intervina?...eu pur si simplu am rugat un moderator sau administrator sa comaseze ceea ce se postase......ceea ce s-a si intamplat........ar fi trebuit si altfel de "interventie".....????asta n-am inteles........
In orice caz am sa va citez un proverb aplicabil in special la noi romanii,si de care ne debarasam extrem de greu......"tiganul cand s-a vazut imparat intai pe tac-su l-a spanzurat........." nu cred ca este nevoie de alte comentarii..........
Iar in ceea ce priveste acceptul ........DA Cosmin 65397 are din partea mea 100% accept..........
Si inca o problemuta.........sper ca in cazul in care Horia ajunge si el moderator sa nu se "molipseasca" de aceleasi "vicii"...........dar probabil faptul ca a venit la intalniri si ne-a si ajutat pe toti cand am avut probleme,faptul ca simte fenomenul din interior,il va face sa fie exact ceea ce trebuie.........un moderator.............toate bune
tzo99516
:minigun: deci ...... sunt marcat de ceea ce am putut sa vad, nu credeam ca si in situatiile astea in care in aceasta mica uniune de oameni pasionati de un lucru care ii face sa fie uniti, se pot certa ca niste copii de a10a,hai pe bune altceva mai bun nu gasim de facut? cum ar fi sa ne intalnim cat mai multi? si sa stabilim care si cum ne putem ajuta ma mult in ale masinilor noastre!sau despre intalnirea din ardeal la care mi-as dori sa participe multa lume sa se vada ca in romania destui pasionati de BA3! :minigun: band.gif beer.gif beer.gif beer.gif :boxing:
Mariustom
Deoarece în acest topic se pare că nu se mai dorește a se posta on topic, la subiectul titlului, ci se postează atacuri diverse la persoana mea și a "acțiunilor" mele, voi posta aici și eu Off topic acum, iar cine mai dorește să răspundă la acest mesaj, rog a se limita la un singur mesaj, pentru a nu denatura și schimba topicul acesta atât de plăcut și interesant pentru iubitorii de Lădițe.
Deci, s-o luăm cu începutul discuțiilor. D-l Popescu a postat consecutiv la interval de 2 minute, eu am unit mesajele și l-am rugat și vă rog și pe voi cu această ocazie să nu mai postați consecutiv, folosiți butonul "Modifică" pentru a scrie ulterior în mesajul propriu. Cu ce am greșit ? A fost exces de zel, a fost uz de forță din partea mea, a fost o exagerare ? Hai să fim serioși. La o greșeală mică, pe care am corectat-o, eu am răspuns cu o rugăminte. Și pentru asta am primit reproșuri de la d-l Cosmin, că "de cand sunteti moderator parca as avea un ghimpe in "dos" " ??? blink.gif Și îmi spune "s-o las mai moale cu grija asta pentru voi" ??? :disgust:
De ce d-l Popescu, în următorul mesaj acceptă intervenții dacă sunt făcute cu bun simț ?
Într-un mesaj privat i-am explicat d-lui Cosmin și o fac acum și dvs: nu a fost dorința mea de a deveni moderator, iar dacă am fost ales nu am rolul de a vă instrui din și despre Regulament. Credeți că mie mi-a zis cineva ce și cum se "mănâncă" Regulamentul ? Și eu am luat peste nas greșind și încălcând Regulamentul. Dar, m-am conformat.
Sărind peste unele puncte din mesajul d-lui Cosmin la care am răspuns în mp, d-l Cosmin spune:
QUOTE
Nu ati gresit cu nimic si nu vreau sa va simtiti deranjant de ce am spus!!!!
, asta după ce-mi aduce reproșuri blush.gif

D-le Gabriel Cretu, dvs ați scos din context un fragment din ce am postat, omițând ce era mai important.
Deci, eu am zis
QUOTE
Nu am intervenit deloc când nu s-a greșit, ci când au fost deschise flame-uri, s-au deschis topicuri identice, s-a postat consecutiv sau când Gabriel Cretu a deschis, fără voia sa, un alt topic cu poze.
iar dvs ați zis că aș fi zis cu totul altfel,
QUOTE
nu am intervenit deloc cand gabriel cretu a deschis fara voia sa un alt topic cu poze
Nu vi se pare că e o diferență enormă de nuanță lingvistică ? Deci am zis clar că am intervenit, uite aici: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?p...ghlight=#191681 , ați și observat asta, dar n-ați știut cine a făcut asta pentru că citiți doar mesajele care vă convin. Asta nu ați putut înțelege, dar să veniți cu proverbe cu aluzie indirectă puteți înțelege. Nu vi se pare că sunteți ciudat, înțelegeți numai ce vă convine ? Poate acum nu mai sunteți un neînțeles și ați priceput că nu a fost un reproș faptul că ați deschis acel topic involuntar și nu am nimic cu dvs ? Atunci când veți citi EXACT ce zic, nu printre rânduri, poate nu veți mai veni cu jigniri gratuite.

Am un respect deosebit pentru toți care reușesc să "țină pe linia de plutire asemenea dinozauri", și în special pentru cei cu Lada. Autoturismul Lada 1500 este în familie de nou, din 1979 și a îmbătrânit odată cu mine, deci nu puteți veni dvs să-mi povestiți de dragostea pt Lada. Sau de cei ce iubesc acest autoturism. Mă jigniți și asta nu suport !

Nu v-am pus să citiți Regulamentul ca pe Biblie, dar aveți obligația morală, ca useri al acestui forum, să-l citiți. Mă bucur dacă ați făcut-o. Trebuie înțeles că și dvs și eu suntem ca niște "chiriași" aici, pe forum, și trebuie să respectăm regulile casei, iar eu trebuie să veghez ca acest lucru cam așa să se-ntâmple.
Nu mă mai considerați dușmanul vostru, căci NU sunt, încerc să vă ajut atât cât pot, dar nu întindeți coarda. Am fost și sunt tolerant, dar trebuie să mă implic atunci când se greșește.
Dacă nu suntem în stare să respectăm niște reguli stabilite de gazde, înseamnă că nu merităm să fim oaspeți.
De ce nu înțelegeți că și eu sunt ca voi și dintre voi, nu sunt mai special ?
De ce nu vreți să înțelegeți că a greși e omenește, dar a recunoaște greșeala e și mai important ?

Cu ce am greșit față de voi ? Pe cine am jignit ?
Faptul că pe unii deranjează că intervin atunci când se greșește, mi se pare pueril.

Da, nici mie nu-mi plac certurile și discuțiile astea copilărești, dar atâta timp cât nu sunt acuzat că am greșit după regulile casei, merg mai departe.
Încă o dată spun. Dacă se consideră că am exagerat cu ceva, rog a se trimite mp la admini, conform Regulamentului.
Nu sunt nici fudul (așa cum a insinuat Gabriel Cretu), nici zbir, nici "un ghimpe". Doar că pe unii deranjează respectarea unor reguli elementare.

Nu mă deranjează discuțiile constructive, așa cum sunt destule în această arie, Lada. Discuții ivite cu ocazia problemelor de care ne lovim. Dar de aici la a considera un sfat că am greșit la intervenția asupra mesajelor d-lui Popescu, e distanță foarte mare.
Deoarece d-l Cosmin s-a pronunțat că "m-ar fi sfătuit, nu atacat" legat de tevatura mesajelor d-lui Popescu, și eu îl sfătuiesc să vină cu sfaturi constructive nu distructive.

Rog a se respecta rugămintea de la începutul mesajului, referitoare la răspunsurile dvs.

Vă doresc toate cele bune. arigato.gif :wave:
Cosmin65397
Marius ce am spus acolo e fata de respectu pe care il am fata de tine si nu vreau sa te deranjezi de ce ti-am spus ,cum am zis si in mesajul privat considera ca e doar un sfat prietenesc si amical nu am urmarit sa-ti fac nici un repros !


ASTA e ultimu mesaj off topic pe care il mai scriu aici! si sper ca si din partea d-voastra va fi la fel!
Dragos56563
Scuzati intirziierea! Multumesc si eu pentru poze ! Ma oftic insa destul de tare ca nu am adus si eu o camera, ceva... Data viitoare nu mai uit. Si inca ceva. S-a inceput lucrul la filmuletul de la penultima intilnire. Nu aruncati cu pietre !!!!! Am fost foarte ocupat...

:wave:
tzo99516
de horica stie cineva ceva ca am niste treaba cu el si vad ca nu mai apare! beer.gif
Horia49540
stiu eu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
e ocupat rau, da zi ce treaba ai si-i zic :wave:
tzo99516
spunei ca-l cauta tzo ca vrea sa-l intrebe ceva legat de avans biggrin.gif ca are mici probleme
Horia49540
ce are avansul? ca ti-am lasat-o mergand bine, chiar foare bine... :wave:
Dragos56563
Da' chiar ! Ce are ? Ca a muncit omu... biggrin.gif

:wave:
tzo99516
cand ne vdm o sa-ti aduc platina sa vezi biggrin.gif ca expre nu am aruncat-o
Horia49540
pai vezi daca ai umblat unde nu trebuia?!trebuia sa lasi platina in pace:))) blush.gif
si ti-am zis ca platina aia numai platina nu era
las' ca o mai facem o data :wave:
CRISTI91516
Neascultatorule.... :angel:
tzo99516
pai faza e ca a trebuit s-o schimb:D ca nu mai mergea titiu,acu nu te lua de mine sad.gif daca a fost nevoie am schimbat-o!,oricum eu vreau doar s-o verifici atata tot,ca platina e pusa bine,avansu ma intereseaza pe mine.oricum mersi mult de tot
tzo99516
dagi ladisti , am si eu o propunere,sunteti de acord sa ne vedem duminica asata? sa mai discutam de alte probleme(daca avem) si alte chestii legate de masinutele noastre,vorbim si de intrunirea din ardeal;) si multe alte chestii care ne mai vin pe moment,sau poate ne vedem la un gratar ceva biggrin.gif
Horia49540
eu sunt de acord beer.gif
da' de data asta vin la costum ca sa nu mai muncesc biggrin.gif :wave:
tzo99516
deci care esti de acord cu intrunirea?
Horia49540
eu sunt, tu esti...
ei sunt? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Daniel82595
si eu sunt.
ei or fi? biggrin.gif
madalin46093
Eu unul cred ca este un pic preaa devreme.Mai lasati vreo 2 saptamani sa-si revina vremea,mai ales ca se anunta ploi. blush.gif
Daniel82595
Si eu zic la fel ca se prevad 5 zile de flescaiala de acum in colo.
Sa o lasam undeva dupa Paste. Ce ziceti? biggrin.gif
Horia49540
da, corect, eu cand am scris nu stiam ca ploua...n-am geamuri la birou :bash:
pe ploaie daca venim vorbim ca soferii de autobuze cu geamul deschis ha ha bicycle.gif
hai s-o lasam mai incolo
weekend placut tuturor :wave:
tzo99516
pai daca nu se inbunatateste vremea nu are rost sa facem pe reatebistii,asa ca o sa ramana pe sapt viitoare daca e ,oricum suntem mari,ne descurcam noi
Popescu91011
Tot weekend-ul se anunta ploios! Si eu inclin pt. o intalnire dupa Sarbatoarea Pastelui.
Horia49540
na ca am dat-o in bara, mergea de o intalnire duminica blush.gif
n-are nimic insa, vor mai fi duminici si mai insorite :wave:
tzo99516
gata baiesti eu nu mai are niva,azi a fost ultima ei zi printre soferi,imi pare rau de ea,dar asta e! cine e interesat de niscai piese care merg si pe lada 1200 si 1500 si pe alte lazi pe care le mai aveti,chiar si pe niva,sa-mi dea pm si ii dau detalii
Popescu91011
După Sf. Paște, vreo întâlnire, ceva?
CRISTI91516
Mda si eu zic dupa Paste.Nenea Patru m-a tot amanat si a ramas pe sambata asta.of sper sa-mi termine odata motorul.In rest nu ma plang,merge bine. Abia astept sa vina vara sa-i trag o vopsea noua si o tinichigerie ca nu se mai poate.Deci sa ne vedem cu bine. arigato.gif
cosmin - constantin88637
Salutare tuturor biggrin.gif , mai oameni vad ca facetzi o intalnire shi in ardeal, da una prin moldova lu Stefan cel Mare nu se face blink.gif , sau eu as cam fi singurul de prin zona asta si nu prea se merita , sau , hai sa facem o intanire la mare, shi stam shi cateva zile pe acolo sa facem playuri :bandit: , ce zicetzi ? ca daca organizam ceva sa stim din timp, sa vedem cum rezolvam pe la munca cu concediile, va salut pe totzi :wave:
Cosmin65397
Cosmine e o idee buna cu litoralu...numai ca sunt tare curios cati or sa poate sa vina...faza e ca ne imputzinam pe zi ce trece..Ar fi placut sa mergem sa fi stat cateva zile acolo dar mai sunt si neveste...unii mai au si copii(se stiu ei) e totusi ceva care trebuie planificat.Eu sper ca in vara sa o pot duce pe "Leana" sa mai vada si ea litoralul romanesc...nu l-a mai vazut de mica..de cand era tinerica si nebunica deci poti conta pe mine la o plimbarica pana la mare blush.gif ,despre intalnirea de la Ardeal sper sa pot ajunge si acolo....


Sambata sau duminica ? cand vreti sa ne vedem in Bucuresti? dupa paste bineinteles!...Locatia ramane tot aceeasi "Politehnica-coloana infinitului" ora ..sa zicem 11 sau 12? ...voi ce ziceti?
tzo99516
eu vin,dar zic sa fie duminica pe la 12 ca duminica e mai multa lume acasa,asa ca cei dornici sa vine chiar ii rog sa vine!
CRISTI91516
Si eu sint de acord ca intalnirea sa fie Duminica la 12 la coloana.Sa posteze lumea care poate sa vina.Anunt ca Rusoaica mea a suferit niste modificari impotortante si sunt tarec urios sa vi le arat si sa le auziti tongue.gif
Daniel82595
vin si eu duminica :wave:
CRISTI91516
Atat?Asta e tot?..... :minigun:
Horia49540
vin si eu
duminica pe 15 aprilie, daca am inteles bine...
ce i-ai facut masinii? :wave:
CRISTI91516
eh...e surpriza.Pot sa zic ca e in forma rusoaica.Nu cred ca s-a simtit vreodata mai bine.Forza Lada. biggrin.gif .
Mihai103235
Eu abia acum am reusit sa citesc post-urile lui Matei in legatura cu o intalnire prin Ardeal (au fost prin iarna puse sus pe forum)
Zic ca sa incepem sa planificam ca prin vara (care se apropie) se ne adunam undeva prin Ardeal si mai ales daca vin si baietzii din Harghita inclusiv cei de la LadaMania . Astfel ne-am putea face toti rost de piese de calitate , ne-am cunoaste toti , am face schimb de experiente , am vedea o sumedenie de laditze si plus ca nu strica cateva zile undeva la iarba verde....un cort , gratar , bere , vin , o muzica buna care sa sune din laditze band.gif (cel putin din a mea :boxing: )
how about that guys ? :wave:
tzo99516
hai care vi duminica ridica mana si sa faci bine sa nu te razgandesti ca ne vdm pe strada si iti fac pana biggrin.gif :minigun: hai care vi anunta-te!
Horia49540
eu am zis deja ca vin
altii ce zic? biggrin.gif :wave:
CRISTI91516
Deci: Eu,Horia,Daniel,Tzo si Cosmin pana acum.Asta e tot?Doar atatia am ramas?Haideti ca cica se anunta frumos.
Horia49540
daca e frumos vin cu camera de luat vederi
asa ca programati linute, evenimente etc. biggrin.gif :wave:
ionita56403
duminica la 12.00 coloana infinitului PREZENT
CRISTI91516
Foarte bine.Sa fim multi ca e mai bine.Horica sa vii cu aparatu' sa ne tragi in poza biggrin.gif.Abia astept sa ne vedem. blush.gif
Popescu91011
Dacă nu intervine ceva de ultim moment, vin și eu.
Horia49540
eu vin cu camera video, sa vina altcineva daca poate cu aparat, ca eu am cu film si pana le developez, pana le scanez...schimbam masinile biggrin.gif :wave:
ben100189
Poate ajung si eu,daca nu intervine altceva
Andrei79789
Daca am timp ma prezint negresit. smile.gif
CRISTI91516
Foarte bine sa fim cat mai multi.Vreme o sa fie ca azi deci frumos.Maine dimineatza o sa ma trezesc devreme ca sa-i fac o baitza rusoaicei. biggrin.gif Sa ne vedem cu bine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.