No SSO cookie

Cadillac vrea sa se ia la tranta cu BMW X3

voteaza
(0/ 0)
Cadillac vrea sa se ia la tranta cu BMW X3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform unor zvonuri care au aparut la Salonul Auto de la Detroit 2012, brandul de lux american doreste sa ia o felie din tortul brandului de lux german si in segmentul SUV.

 
 

La cateva zile dupa debutul oficial al noului ATS, care va concura in segmentul premium, in primul rand, cu BMW Seria 3, s-a zvonit ca americanii de la Cadillac nu vor limita, doar la atat, ofensiva contra germanilor.

In afara intentiei de a dezvolta o motorizare diesel pentru ATS, divizia de vehicule de lux a General Motors a anuntat ca ia in considerare posibilitatea producerii unui SUV de mici dimensiuni, care sa fie un rival adevarat al modelelor stapane pe segment: X3, Mercedes GLK si Audi Q5.

"Acum cautam optiuni", a declarat vicepresedintele pe vanzari al companiei Cadillac, Kurt McNeil, intr-un interviu acordat publicatiei Businessweek. "Cred ca va fi mai degraba (un model) umar la umar cu X3".


Cadillac are deja un model de succes in segmentul SUV, unde SRX a inregistrat vanzari mai mari cu 11%, anul trecut, deci un model mai compact, cu un pret mai mic, ar intra de minune in locul liber din oferta companiei si ar permite totodata sa devina competitiva si in afara pietei americane.

McNeil admite insa ca efortul Cadillac de a fi recunoscut ca o reala forta in segmentul premium ar putea fi usurat deaparitia unui astfel de SUV: "faptul ca brandul Cadillac este in devenire un brand global va juca un rol important in luarea acestei decizii."

Vicepresedintele a mai adaugat ca General Motors este dornic sa intareasca imaginea de de producator de lux a Cadillac, iar pentru asta a intreprins deja o serie de masuri, reducand vanzarile de flote in anul 2011, cu 33%, pe care le-a limitat la cele catre companiile de inchirieri auto, dorind astfel sa creasca valoarea de revanzare a modelelor din oferta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2005 :: 17.78MB