No SSO cookie

Geneva LIVE: Cadillac revine in forta pe piata europeana

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: Cadillac revine in forta pe piata europeana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa o perioada extrem de nefavorabila cauzata de falimentul, anul trecut, a principalului dealer al produselor brandului pe piata europeana, Cadillac se intoarce in forta pe Batranul Continent odata cu inceperea salonului elvetian. La Geneva 2011 sunt astfel prezente doua premiere europene, Cadillac CTS-V Sport Wagon si XTS Platinum Concept.

 
 

In foarte multe cazuri, particula Sport este folosita cu prea multa usurinta in denumirea anumitor modele. Mai ales in cazul unui “break”, aceasta constatare este si mai des valabila. Nu aceasta este insa situatia acum, CTS-V Sport Wagon fiind o adevarata “bestie pe roti”.

Impachetand in aspectul exterior extrem de dinamic (liniile lui CTS-V fiind apreciate chiar si de cei mai carcotasi) motorul V8 supraalimentat de 6,2 litri ce livreaza 564 de “caluti” unei transmisii cu sase rapoarte (manuala sau automata), CTS-V Sport Wagon ofera si cam tot ce stiu yankeii sa faca mai bine din punct de vedere tehnologic (Magnetic Ride Control, de exemplu), frane Brembo si anvelope de inalta performanta Pirelli Pilot Sport PS2 montate pe jante de 19 inch.

Disponibil pe piata incepand din toamna acestui an, Cadillac CTS-V Sport Wagon le va permite astfel europenilor sa calatoreasca la viteze incredibil de mari (nu ca noi am incuraja asta in afara unui circuit special amenajat), in deplina siguranta si confort.

Si pentru ca a venit vorba despre confort, cea de-a doua premiera europeana Cadillac exact pe asta se bazeaza. XTS Platinum Concept este, potrivit celor de la Cadillac, “o noua paradigma pentru sedanul de lux al viitorului”. Tradus, asta inseamna ca noul concept al diviziei de ultralux de la Cadillac dispune de cam tot ce ti-ai putea dori de la o masina, permitandu-ti sa iti stabilesti, ca om de afaceri de exemplu, sediul central mobil al companiei, in limuzina. La acestea se adauga un sistem hibrid alaturat unui motor V6 de 3,6 litri cu injectie directa si un sistem extrem de sofisticat, spune Cadillac, de tractiune integrala permanenta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.8981 :: 17.82MB