No SSO cookie

VIDEO: Noul Cadillac ATS Sedan

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Noul Cadillac ATS Sedan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cadillac ne prezinta un clip publicitar cu noul Cadillac ATS Sedan

 
 

Noul model Cadillac ATS, un sedan de dimensiuni medii, a fost dezvaluit oficial.

Noul Cadillac este exact cum te-ai astepta sa fie o masina a secolului 21, cu linii clare si lumini spate verticale

Interiorul ofera cateva surprize, inclusiv un panou de instrumente de 5.7-inch. Un alt aspect important al interiorului este o tehnologie Cadillac CUE pentru divertisment si date, cu 10 dispozitive Bluetooth mobile, USB, card SD si player MP3, sistem de infotainment, care include un ecran multi-touch sensitive de opt inch LCD.

Principalele caracteristici ale Cadillac seria 3 includ  un standard de tractiune spate,  un sistem de directie ZF, frane Brembo si, disponibil optional, cu tractiune integrala.
Cadillac sustine ca greutatea de 1.542 kg este una dintre cele mai scazute din clasa. Acest lucru a fost realizat datorita unei capote de aluminiu, a suportului de motor  si a panourilor de usi din fibre naturale.

Noul Cadillac ATS vine Detroit cu trei motoare, de 2.0 litri Turbo, de 2.5 l si de 3.6 l.

Cadillac ATS cu  motor nou dezvoltat, de 2.0 litri turbo, cu patru cilindri in linie,  livreaza  270 de cai putere si 353 Nm cuplu.

Cadillac utilizeaza mai multe tehnologii, inclusiv un turbocompresor twin-scroll cu aer-aer intercooler, injectie directa, supapa de sincronizare variabila continua si o pompa de ulei cu piston de racire jet-spray.

Cadillac spune ca frecarea totala a motorului este redusa cu pana la 16 la suta, ceea ce duce la economie de combustibil.
"2.0T este unul dintre motoarele cele mai avansate si eficiente de acest gen si contribuie la echilibrul exceptional dintre performanta si eficienta” a spus Mike Anderson, inginer sef pentru motorul 2.0T.

Impreuna cu motorul  2.0T, Cadillac va oferi, de asemenea, un motor normal aspirat de 2.5 litri cu patru cilindri si un motor V-6 de 3.6 litri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4927 :: 22.2MB