No SSO cookie
Mercedes-Benz Vito, noile taxiuri londoneze
Noutati-auto

Factorii de decizie: caracterul economic si dotarile tehnice Peste 120 de autovehicule ruleaza deja pe strazi 500 de autovehicule vor rula pana la sfarsitul anului

Imagini (1) Data: 27 February 2009 Comentarii (2)

Orientarea cererii spre masinile mici va reduce profiturile producatorilor de automobile de lux
Noutati-auto

Cei mai mari producatori de automobile de lux din lume, BMW, Mercedes-Benz si Audi, renumiti pentru marjele ridicate de profit pe masina, se vor confrunta cu reducerea castigurilor, intrucat cererea se orienteaza catre vehiculele mai mici si mai rentabile, relateaza World Street Journal.

Imagini (1) Data: 17 February 2009 Comentarii (1)

Taxa de poluare auto va fi redusa
Utile

Taxa de poluare auto va fi redusa la un nivel inferior celui actual, care este de trei ori mai mare comparativ cu valorile din luna iulie 2008, existand posibilitatea ca statul sa restituie diferenta de bani proprietarilor de vehicule care au achitat taxa la valoarea triplata, iar ulterior, pana in vara, va fi promovat un proiect de lege prin care va fi instituita o taxa anuala pentru toti poluatorii, a declarat, miercuri, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

Imagini (1) Data: 11 February 2009 Comentarii (0)

Toyota se asteapta ca productia de automobile a grupului sa scada cu 20% in acest an
Noutati-auto

Toyota, cel mai mare constructor de automobile la nivel mondial, se asteapta ca productia grupului sa scada cu 20% in acest an, in raport cu 2008, la 6,5 milioane de vehicule, cel mai redus volum din ultimii sase ani, potrivit publicatiei Chunichi, preluata de Reuters.

Imagini (1) Data: 26 January 2009 Comentarii (0)

Guvernul amana adoptarea unei decizii in privinta taxei de poluare auto
Noutati-auto

Guvernul nu a luat deocamdata nicio decizie in privinta taxei de poluare auto, ci a decis sa analizeze in continuare variantele de modificare a regimului de taxare a proprietarilor de vehicule, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

Imagini (1) Data: 19 January 2009 Comentarii (3)

Dacia mentine preturile, dar va lansa o oferta clientilor care vor cumpara masini prin "Rabla"
Noutati-auto

Dacia mentine preturile vehiculelor, insa va prezenta o oferta comerciala proprie doar in favoarea clientilor care vor cumpara modele ale marcii prin programul de innoire a parcului auto, denumit si "Rabla", de indata ce acesta va fi lansat, potrivit companiei.

Imagini (1) Data: 16 January 2009 Comentarii (6)

Daimler va incerca sa lanseze in fiecare an cate un model de vehicul hibrid
Noutati-auto

Daimler va incerca sa lanseze in fiecare an cate un model hibrid si nu va reduce cheltuielile pentru cercetarea si dezvoltarea de produse, a declarat presedintele constructorului german de autovehicule, Dieter Zetsche, citate de Reuters.

Imagini (2) Data: 12 January 2009 Comentarii (0)

Chrysler se inchide timp de o luna!
Noutati-auto

Criza financiara loveste grav producatorul american de autovehicule!

Imagini (1) Data: 19 December 2008 Comentarii (0)

20% crestere pentru BDT Rent
Noutati-auto

BDT Rent a inregistrat in trimestrul al patrulea al anului in curs, o crestere de 20% a solicitarilor de inchirieri de autovehicule, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Imagini (1) Data: 17 December 2008 Comentarii (0)

Toyota ar putea reduce proiectia de vanzari pe 2009 cu un milion de masini
Noutati-auto

Toyota, cel mai mare constructor de autovehicule la nivel mondial, si-ar putea reduce proiectia de vanzari pe 2009 cu cel putin un milion de masini, la 8-8,7 milioane de unitati, elaborand, totodata, programe de scadere a cheltuielilor, pentru a depasi criza din industria auto, transmite Reuters.

Imagini (1) Data: 15 December 2008 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2178 :: 18.88MB