No SSO cookie
Vanzarile GM pe piata din China au urcat puternic in martie
Noutati-auto

Producatorul auto american General Motors Corp (GM) a anuntat miercuri ca vanzarile din China au crescut cu 24,6% in martie, la 137.004 autovehicule, un record lunar pe piata chineza, in contextul in care masurile de stimuri fiscali au sprijinit piata, informeaza Reuters.

Imagini (1) Data: 8 April 2009 Comentarii (0)

Vanzarile Volkswagen in Romania s-au injumatatit
Noutati-auto

Volkswagen a vandut, in primele trei luni ale acestui an, in Romania, aproximativ 3.000 de vehicule, in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut cand a comercializat 5.792 de unitati, a declarat, pentru NewsIn, directorul de marca Volkswagen Autoturisme, Matei Albulescu.

Imagini (1) Data: 7 April 2009 Comentarii (0)

Vanzarile de masini au scazut cu 35% in ianuarie 2009
Noutati-auto

Vanzarile de autovehicule au scazut puternic in prima luna a anului, cu 35% fata de ianuarie 2008, pe fondul restrangerii creditarii, a declarat joi presedintele Institutului National de Statistica (INS), Vergil Voineagu.

Imagini (1) Data: 20 March 2009 Comentarii (0)

BDT Motors a investit 250.000 euro intr-un nou service Chrysler, Jeep si Dodge
Noutati-auto

Unitatea de service cuprinde 4 posturi de mecanica si 2 posturi de diagnoza si reparatii la instalatiile electrice ale autovehiculelor.

Imagini (1) Data: 20 March 2009 Comentarii (0)

Castigurile BMW au scazut cu 78% in 2008
Noutati-auto

BMW, cel mai mare producator de autovehicule de marca din lume, a afisat joi o scadere cu 78% a castigurilor inainte de dobanzi si taxe din 2008, la 921 milioane euro, din cauza rezultatelor financiare slabe din al patrulea trimestru al anului trecut, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 12 March 2009 Comentarii (0)

Toyota reduce programul de lucru si salariile angajatilor din Marea Britanie
Noutati-auto

Producatorul de autovehicule Toyota a anuntat miercuri ca salariile angajatilor de la fabricile din Mare Britanie si programul de lucru vor fi reduse cu 10%, relateaza BBC News.

Imagini (1) Data: 11 March 2009 Comentarii (0)

Geneva 2009: Nissan Qazana Concept
Editoriale

Conceptul Nissan Qazana este un studiu de design care dezvaluie ideile futuriste ale firmei japoneze in privinta vehiculelor crossover de clasa mica.

Imagini (25) Data: 8 March 2009 Comentarii (1)

Renault a crescut productia la Pitesti si Flins pentru a acoperi cererea din Germania
Noutati-auto

Cererea de autovehicule Renault a crescut spectaculos in Germania, iar grupul a fost nevoit sa majoreze productia uzinelor de la Pitesti si Flins, Franta, pentru a acoperi comenzile de modele Clio, Twingo, Sandero si Logan, a declarat directorul operational al constructorului auto, Patrick Pelata.

Imagini (1) Data: 5 March 2009 Comentarii (0)

In 2009 Renault isi reinnoieste gama entry level si se pregateste pentru o noua era automobilistica
Noutati-auto

In 2009, Grupul Renault va avea cea mai tanara gama de vehicule din Europa, durata dintre lansarile succesive fiind de doar 2,2 ani.

Imagini (4) Data: 3 March 2009 Comentarii (0)

Audi vrea sa depaseasca Mercedes-Benz si BMW pe piata europeana a masinilor de lux
Noutati-auto

Audi, divizia de masini de lux a Volkswagen, intentioneaza sa vanda mai multe autovehicule pe piata europeana, in 2010, decat rivalii Mercedes-Benz sau BMW, a declarat seful departamentului de marketing al companiei, Peter Schwarzenbauer, pentru presa germana.

Imagini (1) Data: 2 March 2009 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1877 :: 15.32MB