No SSO cookie
Romanii au luat 2.882 de masini in sesiunea din septembrie a programului Rabla
Noutati-auto

Producatorii si importatorii au vandut numai 2.882 de masini in septembrie, in prima sesiune din etapa a treia a programului Rabla, din cele 28.529 de vehicule disponibile, potrivit datelor transmise, luni, de Administratia Fondului de Mediu (AFM), la solicitarea NewsIn.

Imagini (1) Data: 6 October 2009 Comentarii (0)

Porsche va produce masini mai mici si mai ieftine
Noutati-auto

Noile modele create de germani vor aduce pe piata autovehicule mai ieftine decat Boxter, dar si un SUV mai mic decat Cayenne, care va concura cu X3, Q5 sau GLK.

Imagini (1) Data: 5 October 2009 Comentarii (0)

GM va construi modele electrice in India
Noutati-auto

General Motors India si Reva Electric Car Company au anuntat astazi in New Delhi semnarea unui contract de colaborare pentru dezvoltarea de autovehicule electrice pentru piata indiana.

Imagini (1) Data: 24 September 2009 Comentarii (0)

Seful Renault: Viitorul automobilelor electrice depinde de pretul petrolului
Noutati-auto

Directorul general al Renault, Carlos Ghosn, a afirmat ca viitorul masinilor electrice depinde de pretul petrolului, o crestere a acestuia stimuand vanzarile, iar constructorul auto francez cheltuieste 4 miliarde euro pentru dezvoltarea de autovehicule propulsate de baterii, potrivit Bloomberg.

Imagini (1) Data: 16 September 2009 Comentarii (0)

Honda Insight primeste punctaj maxim la testele Euro NCAP
Noutati-auto

Noua Honda Insight a fost desemnata ca fiind una dintre cele mai sigure masini europene, stabilind un nou standard pentru vehiculele hibride, conform noilor teste independente ale Euro NCAP.

Imagini (1) Data: 26 August 2009 Comentarii (0)

Toyota va reduce cu 10% capacitatea de productie pe plan mondial
Noutati-auto

Producatorul nipon de automobile Toyota Motor a anuntat ca va reduce cu 10% capacitatile de productie pe plan mondial, nivel corespunzand unei reduceri de un milion de vehicule pe an, scopul fiind adaptarea la noile conditii de pe piata, relateaza AFP.

Imagini (1) Data: 26 August 2009 Comentarii (0)

Peste 30.000 de permise de conducere au fost retinute in Capitala, in anul 2008
Noutati-auto

Peste 30.000 de permise de conducere au fost retinute in Capitala, in anul 2008, dintre care 8.988 pentru neoprire la culoarea rosie a semaforului, 7.639 pentru neacordarea prioritatii vehiculelor si 2.353 pentru neacordarea prioritatii pietonilor, conform Realitatea TV.

Imagini (1) Data: 21 August 2009 Comentarii (0)

Inmatricularile de masini noi au scazut cu 57,2% dupa primele sapte luni
Noutati-auto

Inmatricularile de masini noi au scazut cu 57,2% dupa primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 73.266 unitati, iar inmatricularile de masini rulate au crescut cu 14,4%, la 140.450 unitati, potrivit Directiei Regim Permise si inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Imagini (1) Data: 10 August 2009 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear confrunta bolidul KTM cu o motocicleta KTM
Noutati-auto

KTM X-Bow si motocicleta KTM RC8 fac obiectul unui confruntari de vis intre vehiculele austriecilor.

Imagini (1) Data: 3 August 2009 Comentarii (0)

Nissan a prezentat modelul electric Leaf
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Nissan a prezentat duminica "Leaf", primul sau model de autoturism alimentat exclusiv cu energie electrica, marcand primul pas concret in noua strategie, axata pe comercializarea in masa a vehiculelor cu emisii zero, relateaza AFP.

Imagini (7) Data: 3 August 2009 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1929 :: 15.31MB