No SSO cookie
Lamborghini Gallardo tunat de Anderson Germany
Noutati-auto

Cei de la Anderson Germany au creat un nou pachet de tuning pentru modelul Lamborghini Gallardo. Noul pachet se numeste White Edition si este compus atat din modificari mecanice, cat si din modificari estetice.

Imagini (8) Data: 16 December 2010 Comentarii (0)

Porsche Cayenne tunat de Gemballa
Noutati-auto

Acesta este primul pachet de tuning realizat dupa moartea CEO-ului Uwe Gemballa. Acesta a fost gasit mort in Africa de Sud si se pare ca a fost implicat spalare de bani alaturi de un infractor ceh.

Imagini (3) Data: 15 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Japonezii prezinta arta drift-ului
Noutati-auto

Echipa Translogic s-a indreptat spre Japonia pentru a analiza ce inteleg japonezii prin tuning, iar acum isi concentreaza atentia asupra curentului drifting-ului. Bradley invata de la una dintre cele mai bune soferite din Japonia, Shino Murai.

Imagini (1) Data: 9 December 2010 Comentarii (0)

Noul Range Rover Evoque pe lista celor de la Project Kahn
Noutati-auto

Project Kahn este un tuner britanic recunoscut pentru pachetele de tuning create pentru modelele Land Rover. Britanicii au lansat un teaser care indica faptul ca viitorul model aflat pe lista este noul Range Rover Evoque cu cinci usi.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

Porsche Cayenne tunat de Hamann
Noutati-auto

Hamann este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani si a reusit mereu sa realizeze pachete de tuning care combina design-ul deosebit cu o performanta de invidiat. Cea mai recenta creatie se bazeaza pe modelul Porsche Cayenne.

Imagini (9) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Audi R8 Spyder de 710 CP!
Noutati-auto

Cei de la firma de tuning Stasis au upgradat Audi R8 Spyder, iar cei de la Smokin Tires l-au testat.

Imagini (1) Data: 5 December 2010 Comentarii (0)

Porsche 911 GT2 RS tunat de Wimmer RS
Noutati-auto

Wimmer RS este un tuner german specializat in pachete de performanta. Maiestria germanilor este evidenta si in cazul noului pachet de tuning creat pentru cel mai puternic Porsche 911 din istorie, noul 911 GT2 RS.

Imagini (14) Data: 2 December 2010 Comentarii (0)

Bentley Continental GT Speed tunat de Anderson Germany
Noutati-auto

Anderson Germany a realizat un nou pachet de tuning pentru modelul Bentley Continental GT Speed. Noul pachet se numeste Elegance Edition si consta intr-o serie de imbunatatiri ale performantei si modificari estetice.

Imagini (9) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Porsche Cayenne tunat de speedArt
Noutati-auto

SpeedArt a creat un nou pachet pentru modelul Porsche Cayenne. Noul pachet de tuning Titan Evo va debuta saptamana aceasta la Essen Motor Show. Imbunatatirile de performanta difera in functie de motorizare, in timp ce pachetul aerodinamic este identic pentru toate versiunile Cayenne.

Imagini (3) Data: 22 November 2010 Comentarii (1)

Volkswagen Amarok tunat de Oettinger
Noutati-auto

Oettinger a creat un pachet de tuning care mareste puterea si cuplul propulsorului diesel bi-turbo de 2.0 litri. Numele Amarok provine din limba inuitilor care traiesc in nordul Canadei si Groenlanda si inseamna lup.

Imagini (1) Data: 22 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2382 :: 15.29MB