No SSO cookie

Bentley Continental GT Speed tunat de Anderson Germany

voteaza
(0/ 0)
Bentley Continental GT Speed tunat de Anderson Germany
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anderson Germany a realizat un nou pachet de tuning pentru modelul Bentley Continental GT Speed. Noul pachet se numeste Elegance Edition si consta intr-o serie de imbunatatiri ale performantei si modificari estetice.

 
 
Tunerul german a modificat pana acum modele precum Audi R8, Bentley Continental GT SuperSports, Ferrari 430 Scuderia si Lamborghini Gallardo Balboni. Cel mai nou pachet de tuning are in centrul atentiei modelul Bentley Continental GT Speed, cel mai puternic Bentley GT.

Design-ul exterior este caracterizat de fibra de carbon. Acesta este materialul principal din care este formata capota, portbagajul, bara frontala si bara spate. Pachetul exterior este completat de grila cromata, luminile de tip LED si pragurile laterale sportive. Acest pachet aerodinamic este limitat la 150 de exemplare. Interiorul este imbracat in piele si carbon.

Propulsorul standard W12 de 610 CP a primit o crestere a puterii, astfel ca in urma recalibrarii ECU-ului, noului sistem de evacuare si a filtrului de aer sportiv, puterea totala dezvoltata este acum de 695 CP. Anderson Germany nu a oferit informatii cu privire la noul pachet Elegance Edition.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3152 :: 17.79MB