No SSO cookie

Porsche Cayenne tunat de Hamann

voteaza
(0/ 0)
Porsche Cayenne tunat de Hamann
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hamann este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani si a reusit mereu sa realizeze pachete de tuning care combina design-ul deosebit cu o performanta de invidiat. Cea mai recenta creatie se bazeaza pe modelul Porsche Cayenne.

 
 
Hamman a modificat pana acum modele precum Fiat 500 Abarth, BMW X5, BMW Seria 5, BMW Seria 7, Ferrari 458 si Mercedes SLS McLaren, iar acum a venit randul noului Porsche Cayenne diesel. Acesta a primit atat o serie de imbunatatiri ale performantei, cat si un pachet aerodinamic.

Pachetul aerodinamic este format dintr-o bara frontala noua, dotata cu lumini de zi LED, praguri sportive, un difuzor spate si o capota din fibra de carbon dotata cu guri de aerisire pentru a oferi o racire mai buna. Pachetul aerodinamic este completat de un set de jante de 23 de inch, un sistem de suspensie care reduce garda la sol cu 35 de mm si un sistem de evacuare cu patru iesiri.

Hamann ofera si o crestere a puterii, astfel ca datorita recalibrarii ECU-ului, modelul Porsche Cayenne diesel dezvolta acum 275 CP si un cuplu de 620 Nm. Un model standard dezvolta o putere maxima de 240 CP si un cuplu de 550 Nm.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4110 :: 22.12MB