No SSO cookie

Noul Range Rover Evoque pe lista celor de la Project Kahn

voteaza
(0/ 0)
Noul Range Rover Evoque pe lista celor de la Project Kahn
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Project Kahn este un tuner britanic recunoscut pentru pachetele de tuning create pentru modelele Land Rover. Britanicii au lansat un teaser care indica faptul ca viitorul model aflat pe lista este noul Range Rover Evoque cu cinci usi.

 
 
Tunerul britanic nu a oferit detalii cu privire la noul model Project Kahn, singura informatie disponibila este ca va fi dotat cu un propulsor modificat de catre Cosworth. Propulsorul care va fi supus modificarilor va fi cel mai probabil cel pe benzina de 2.0 litri capabil sa dezvolte in varianta standard 240 CP.

Varianta pe benzina de 2.0 litri ofera o accelerare de la 0-100 km/h in doar 7.1 secunde. Noul Range Rover Evoque va fi disponibil in trei versiuni de echipare: Pure, Prestige si Dynamique. Evoque va fi disponibil atat cu tractiune frontala, cat si cu tractiune integrala permanenta. Noul model cu cinci usi a debutat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles.

Interiorul combina eleganta caracteristica modelelor Range Rover cu tehnologia moderna. Noul model este dotat cu sisteme de conectare auxiliara, USB si iPhone. Bordul iese in evidenta prin monitorul dual-view de 8 inch. Acest monitor permite ca soferul si pasagerul sa poata vedea doua lucruri diferite in acelasi timp.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2068 :: 22.11MB