No SSO cookie

Porsche Cayenne tunat de Gemballa

voteaza
(0/ 0)
Porsche Cayenne tunat de Gemballa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acesta este primul pachet de tuning realizat dupa moartea CEO-ului Uwe Gemballa. Acesta a fost gasit mort in Africa de Sud si se pare ca a fost implicat spalare de bani alaturi de un infractor ceh.

 
 
Noul pachet Tornado vizeaza modelul Porsche Cayenne. Spre deosebire de alti tuneri care adauga componente din fibra de carbon la elementele de caroserie din aluminiu sau otel deja existente, cei de la Gemballa au inlocuit o parte din panouri cu fibra de carbon, reusind sa reduca masa cu aproximativ 70 kg.

Design-ul exterior este caracterizat de pachetul aerodinamic. Acesta este format dintr-o bara frontala dotata cu guri de aerisire care permit o racire optima a propulsorului si a sistemului de franare, panouri proeminente care ofera un aer mai agresiv, bara spata redesenata si un sistem de evacuare cu patru iesiri. Pachetul aerodinamic este completat de un set de jante de 22", lumini de zi tip LED montate in bara frontala si o coloristica care scoate in evidenta culoarea naturala a carbonului.

In ceea ce priveste puterea, modelul Gemballa Tornado beneficiaza de o crestere a puterii de pana la 700 CP, iar a cuplului de pana la 1.000 Nm. Pachetul de performanta este completat de un sistem de franare de performanta Brembo. Modelul Tornado va fi limitat la 30 de exemplare.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2794 :: 22.06MB