No SSO cookie
Seat Exeo primeste o noua motorizare
Noutati-auto

Seat Exeo capata o noua motorizare de 2.0 litri si 143 CP, cuplata la o transmisie Multitronic CVT.

Imagini (48) Data: 4 February 2011 Comentarii (0)

Ford Mondeo primeste noul propulsor diesel 1.6 TDCI
Noutati-auto

Ford a anuntat in cadrul Salonului Auto din Belgia o serie de noutati in ceea ce priveste modelele Mondeo, S-Max si Galaxy. Acestea vor primi dotari noi precum sistemul Start and Stop, o noua transmisie manuala si un nou propulsor diesel.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Volkswagen Polo GTI vs Seat Ibiza Cupra vs Skoda Fabia RS
Noutati-auto

Jurnalistii de la AutoExpress au realizat un comparativ interesant intre trei dintre cele mai puternice sub-compacte ale momentului, Polo GTI, Fabia RS si Ibiza Cupra. Cele trei modele folosesc acelasi sasiu, propulsor si transmisie, astfel ca sunt deosebite doar de setari si interior.

Imagini (1) Data: 23 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Dacia Logan VR6
Noutati-auto

Dacia Logan este un model corect din punct de vedere al pretului, dar puterea dezvoltata de propulsoarele Renault poate fi unsuficienta pentru fanii vitezei. Astfel ca un posesor de Logan a decis sa schimbe propulsorul cu patru cilindri cu unul VR6 de 2.8 litri imprumutat de la Volkswagen. Propulsorul de 177 CP este cuplat la o transmisie Volkswagen.

Imagini (2) Data: 3 December 2010 Comentarii (0)

Hispania va folosi cutii de viteze Williams
Formula 1

Echipa Hispania va beneficia, incepand cu sezonul competitional 2011, de sisteme de transmisie Williams, astfel incercand sa se elimine problemele hidraulice ale monoposturilor iberice.

Imagini (1) Data: 2 November 2010 Comentarii (0)

Porsche 911 Turbo tunat de speedArt
Noutati-auto

Cei de la speedArt au realizat un pachet sportiv complet pentru modelul Porsche 911 Turbo, modelul dotat cu transmisia automata PDK. Pachetul este format atat dintr-un kit de imbunatatire a performantei si un kit aerodinamic.

Imagini (10) Data: 2 November 2010 Comentarii (0)

Istoria Honda 1980-2000
Utile

In 1997, a cincea generatie Prelude era echipata cu caracteristici avansate precum o cutie automata de viteze in 3 trepte Sequential SportShiftâ„¢, Immobilizer Theft-Deterrent System sau Active Torque Transfer System (ATTSâ„¢) (Type SH). Modelul era distribuit clientilor cu un design compact si efficient, plus Real Timeâ„¢ 4WD si suspensia dubla pe 4 roti pentru un control sporit in timpul mersului si mai mult comfort.

Imagini (2) Data: 27 September 2010 Comentarii (0)

Sa ne intretinem vehiculul, prin cumpararea celor mai bune piese auto
Utile

Vehiculele sunt masinarii extreme, in care fiecare piesa in parte, mare sau mica, este proiectata sa indeplineasca o functie speciala, pentru a face masina sa functioneze. De la caroserie la frane si de la parbrize la unitatile de control al transmisiei, toate sunt facute pentru a conferi putere si viteza. Cata vreme piesele auto sunt in cea mai buna stare de functionare, te poti bucura de condusul masinii tale, dar cand vine momentul in care masina are nevoie de reparatii, este cel mai bine sa iti duci vehiculul la reparat doar la un mecanic auto autorizat si profesionist, care iti poate garanta montarea unor piese originale si de calitate. Ar trebui sa alegi intotdeauna piese auto originale si de firma, pentru a-ti proteja masina.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum stii cand e momentul sa schimbi transmisia?
Utile

Sunt multe semne care indica faptul ca masina ta are nevoie de o noua transmisie. Transmisia este una dintre cele mai importante parti ale autovehiculului. De asemenea, este si foarte scumpa. Daca esti posesorul aceluiasi autovehicul de mult timp, va trebui sa iti schimbi transmisia la un moment dat. Problemele transmisiei pot fi reparate daca sunt obvservate din timp. Acestea sunt o serie de semne ce indica probleme la transmisie.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Honda face recall la modelul Element
Noutati-auto

Honda a anuntat un recall pentru modelul Element, prevzaut cu transmisie manuala.

Imagini (19) Data: 6 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1855 :: 15.3MB