No SSO cookie

Toyota mareste capacitatea de productie în Turcia

voteaza
(0/ 0)
Toyota mareste capacitatea de productie în Turcia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota Motor, companie devenită de scurt timp al doilea producător mondial de autovehicule, va investi în Turcia suma de 180 de milioane de euro pentru a majora capacitatea anuală de producţie cu 50%, pâna în martie, la un total de 150.000 de unităţi anual, transmite Reuters.

 
 
[poza1s]Ulterior, fabrica Toyota situată la din Adapazari, va produce noul model Toyota Corolla Verso, care va fi exportat în 15 state europene şi in Africa de Sud, incepind din luna mai. Toyota - principalul producator auto din Japonia -şi-a propus pentru acest an să vândă, din acest model, aproximativ 62.000 de unităţi numai în Europa. În ultimii ani, producatorii niponi şi sud-coreeni şi-au extins activitatea pe bătrânul continent, în detrimentul concurenţilor locali, prin eficientizarea reţelelor de distribuţie şi lansarea de modele special proiectate pentru a corespunde preferinţelor clienţilor europeni. Cu toate că această piaţă s-a redus, Toyota a comercializat anul trecut un număr record de autovehicule în regiune, pentru al şaptelea an consecutiv. Volumul vânzărilor sale a crescut cu zece procente faţă de 2002, la un total de 834.661 unităţi. Cifra echivalează cu o cotă de piaţă de 4,7%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1609 :: 17.76MB