No SSO cookie
Toyota nu are intentia de a prelua Chrysler
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Toyota 'nu are intentia de a achizitiona Chrysler', divizia americana a grupului auto DaimlerChrysler AG, a declarat luni seara presedintele grupului Toyota, Katsuaki Watanabe, in avanpremiera Salonului auto de la Geneva, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 8 March 2007 Comentarii (0)

NOUA TOYOTA COROLLA A FOST LANSATA OFICIAL IN EUROPA
Noutati-auto

Noua generatie Toyota Corolla a fost lansata oficial in Europa, printr-un eveniment de presa la care au luat parte jurnalisti din toate tarile europene si care a inclus atat prezentare statica cat si test drive.

Imagini (0) Data: 8 February 2007 Comentarii (0)

Toyota vrea sa-si lanseze propria masina ieftina
Noutati-auto

Cel mai mare constructor auto japonez, Toyota Motor Corp., analizeaza in prezent posibilitatea eliminarii avantajului dobandit de Renault pe pietele emergente prin modelul Logan, printr-un nou concept radical in termeni de design si productie, a declarat luni presedintele Toyota, Katsuaki Watanabe, intr-un interviu acordat cotidianului Financial Times, preluat de AFP.

Imagini (0) Data: 23 January 2007 Comentarii (0)

Toyota a lansat Tundra CrewMax la Salonul Auto de la Detroit
Noutati-auto

Noua camioneta Toyota Tundra CrewMax si-a facut debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit (North American International Auto Show - NAIAS) si va fi comercializata din martie, cand se va alatura noii game Toyota Tundra, informeaza site-ul oficial al evenimentului.

Imagini (0) Data: 17 January 2007 Comentarii (0)

Toyota ataca piata autoturismelor sport cu Lexus LF-A
Noutati-auto

Compania nipona Toyota Motor Corp. a prezentat marti specificatiile tehnice ale conceptului Lexus LF-A, dupa ce acesta a fost prezentat in premiera la salonul auto North American International Auto Show de la Detroit.

Imagini (0) Data: 10 January 2007 Comentarii (0)

Toyota va detrona General Motors in 2007, estimeaza presa nipona
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Toyota Motor, care urmeaza sa-si anunte vineri planurile de productie pentru 2007, va detrona anul viitor grupul american General Motors in calitate de cel mai mare constructor de autovehicule din lume, afirma luni cotidianul economic japonez Nihon Keizai Shimbun (Nikkei), preluat de AFP.

Imagini (0) Data: 19 December 2006 Comentarii (0)

Toyota investeste 850 milioane dolari intr-o noua uzina in Texas
Noutati-auto

Toyota va mai face un pas in directia indeplinirii obiectivului de a deveni cel mai mare constructor de autovehicule din lume, in locul grupului american General Motors, odata cu inaugurarea noii sale uzine de asamblare a camionetelor (pickup) din Texas, investitie in valoare de 850 milioane dolari, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 14 November 2006 Comentarii (0)

Toyota, dincolo de cuvinte
Noutati-auto

Toyota a lansat un nou showroom, nu stim cum a fost pentru ca n-am fost invitati, totusi, pentru dvs publicam o corespondenta speciala.

Imagini (0) Data: 24 October 2006 Comentarii (0)

Toyota Auris Space Concept
Concepte

"Proiectat din interior catre exterior" este modul in care Toyota isi descrie noul concept Auris, dezvaluit pentru prima oara la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (0) Data: 6 October 2006 Comentarii (0)

Vanzarile Toyota in SUA le-au depasit pe cele ale Ford, in iulie
Noutati-auto

Fabricantul de automobile japonez Toyota a reusit sa depaseasca in ceea ce priveste vanzarile compania Ford in luna iulie, pentru prima data in istoria sa pe piata americana, informeaza cotidianul spaniol ABC.

Imagini (0) Data: 4 August 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1225 :: 18.81MB