No SSO cookie
VIDEO: Ben Collins conduce un dragster de 800 CP
Noutati-auto

Ben Collins a aparut in primul episod Fifth Gear, iar fostul Stig ne demonstreaza atat faptul ca poate vorbi, cat si ca poate face fata unui dragster capabil sa atinga 0-100 km/h in doar 1 secunda.

Imagini (1) Data: 20 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW M3 Competition vs Mercedes C63 AMG Performance
Noutati-auto

Fifth Gear a realizat un test comparativ intre doua dintre cele mai puternice coupe-uri de pe piata. BMW si Mercedes au lansat kit-uri de performanta pentru modelele M3 si C63 AMG, iar Fifth Gear a dorit sa vada care este cel mai bun.

Imagini (1) Data: 20 October 2010 Comentarii (1)

Un Lexus SC in haine de Mercedes SL 55 AMG
Noutati-auto

Transofrmarea unor modele obisnuite in supermasini este considerata de unii tuneri ca fiind cea mai grea sarcina. Chinezii sunt recunoscuti pentru copiile unor modele de top, iar acesta nu face exceptie.

Imagini (7) Data: 19 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Batalia sexelor, barbati vs femei
Noutati-auto

Seat a realizat impreuna cu cei de la Fifth Gear o noua emisiune intitulata Seat Sex Drive. Scopul acestei emisiuni este de a pune capat vesnicei dispute dintre barbati si femei, cel putin in ceea ce priveste condusul.

Imagini (1) Data: 19 October 2010 Comentarii (0)

Skoda va prezenta la Paris noile modele Greenline
Noutati-auto

Skoda urmeaza sa prezinte la sfarrsitul lunii noile modele Greenline. Acestea sunt dotate cu sisteme start and stop, sisteme care Skoda a declarat ca reduc semnificativ consumul si emisiile de CO2.

Imagini (1) Data: 24 September 2010 Comentarii (1)

Opel aduce modificari majore la motorizarile modelelor sale
Noutati-auto

Opel anunta o serie de imbunatiri semnificative din punctul de vedere al motorizarilor pentru gama de modele vanduta in 2011. Germanii vor implementa tehnologia Start/Stop si tractiunea 4x4 pe Insignia.

Imagini (1) Data: 17 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW Seria 5 F10 by Lumma
Noutati-auto

Lumma si tunerul rus TopCar au preparat un nou BMW Seria 5 F10. Se remarca kit-ul aerodinamic deosebit iar sub capota gasim un propulsor de 3.0 litri si 380 de cai putere.

Imagini (1) Data: 17 September 2010 Comentarii (0)

Mitsubishi Lancer primeste doua propulsoare noi
Noutati-auto

Mitsubishi a declarat ca versiunile 2011 ale modelelor Lancer si Lancer Sportback vor primi propulsoare noi. Noile propulsoare vor fi dotate cu sistemul start and stop.

Imagini (1) Data: 15 September 2010 Comentarii (0)

Cadillac CTS Coupe Convertible
Noutati-auto

Cadillac CTS apare pentru prima data fara plafon, spedcial pregatit pentru SEMA Show de catre firma de tuning Drop Top Customs.

Imagini (4) Data: 27 August 2010 Comentarii (0)

Honda CR-Z, 5 stele la testul Euro NCAP
Noutati-auto

Honda CR-Z primeste rating de top, 5 stele, la evaluarea generala de siguranta Euro NCAP. Hibridul japonez a facut fata cu brio noului sistem de evaluare introdus in februarie 2009.

Imagini (1) Data: 26 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1597 :: 15.29MB