No SSO cookie

Un Lexus SC in haine de Mercedes SL 55 AMG

voteaza
(0/ 0)
Un Lexus SC in haine de Mercedes SL 55 AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Transofrmarea unor modele obisnuite in supermasini este considerata de unii tuneri ca fiind cea mai grea sarcina. Chinezii sunt recunoscuti pentru copiile unor modele de top, iar acesta nu face exceptie.

 
 
Modelul de baza pentru acest Mercedes SL 55 AMG este un Z30 Toyota Soarer sau cum este cunoscut in SUA, Lexus SC. Deocamdata nu avem informatii cu privire la performantele acestui model, dar primele impresii indica faptul ca puterea este departe de cea a unui model AMG.

Cu toate ca modelul este prezentat ca si un Mercedes SL 55 AMG, se poate observa ca este de fapt o combinatie intre modelele Mercedes CLK DTM, SL AMG, BMW M3 si Nissan NSX.

Spatele apartine unui Mercedes SL, partea frontala pare a fi inspirata din modelele Mercedes CLK DTM, liniile geamurilor amintesc de modelul BMW E46 M3, iar luneta spate par a fi luate de la un Nissan NSX.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3182 :: 22.13MB