No SSO cookie

Mitsubishi Lancer primeste doua propulsoare noi

voteaza
(0/ 0)
Mitsubishi Lancer primeste doua propulsoare noi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mitsubishi a declarat ca versiunile 2011 ale modelelor Lancer si Lancer Sportback vor primi propulsoare noi. Noile propulsoare vor fi dotate cu sistemul start and stop.

 
 
Mitsubishi va introduce incepand cu anul viitor doua motorizari noi pe modelul Lancer si Lancer Sportback. Noile propulsoare sunt cel pe benzina de 1.6 litri si cel de 1.8 litri DI-D. Noile propulsoare vor inlocui actualele 1.5 pe benzina si cel 2.0 DI-D. Propulsorul diesel este originar Volkswagen.

Propulsorul pe benzina de 1.6 litri dezvolta o putere maxima de 117 CP si cuplu de 154 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 11.1 secunde, iar viteza maxima ested e 191 km/h.

Propulsorul 1.8 DI-D
dezvolta o putere maxima de 116 CP si cuplu de 300 Nm. Modelul Lancer sedan poate fi dotat si cu versiunea de 150 CP a propulsorului diesel, propulsor disponibil si pe modelul Mitsubishi ASX. Ambele propulsoare beneficiaza de tehnologia start and stop, tehnologie care poarta la Mitsubishi numele de ClaerTec. Aceasta reduce consumul si emisiile de CO2.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1366 :: 17.78MB