No SSO cookie
A inceput constructia circuitului american de la Austin
Formula 1

Constructia noului circuit de Formula 1 de la Austin, din Statele Unite ale Americii, a fost inceputa in mod oficial, totul decurgand conform planului in incercarea de a organiza o cursa de F 1 aici din 2012.

Imagini (1) Data: 31 December 2010 Comentarii (0)

Istoria Infiniti, divizie Nissan
Utile

Infiniti a fost introdus pe piata din Statele Unite de Nissan, in 1989, ca rival al Toyota si al introducerii brandurilor de lux ale Honda – Lexus si Acura. O serie de reclame inspirate de Zen, cunoscuta ca "rocks and trees” (pietre si arbori) era menita sa aduca notorietate brandului. Reclamele, in orice caz, au neglijat orice caracteristici viitoare ale modelelor Infiniti si, ca atare, nu au dus la vanzarile scontate. O publicitate mai buna si cateva premii castigate de modele ar fi facut in final din Infiniti un lider pe piata masinilor de lux a pietei americane. Din 1989, vanzarile au scazut consistent.

Imagini (2) Data: 24 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Lexus, masini de lux
Utile

Marca lexus a fost lansata in Statele Unite in 1989, apoi in UK si Australia in 1990. In final, marca a fost lansata si pe piata din Japonia, in iulie 2005. Modelul compact 250\IS 350, decapotabilul SC 430 si modelul de marime medie GS350/GS 430 au fost disponibile in Japonia din 2006. In anumite tari, ca Noua Zeelanda si UK, unde este piata pentru importurile de masini japoneze la gri, anumite echivalente ale Toyota au fost reasamblate cu logoul Lexus, desi ele difera de importurile oficiale Lexus.

Imagini (2) Data: 24 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Batalia muscle-car-urilor americane
Noutati-auto

Evenimentul auto Monterey Motorsports Reunion din Statele Unite ale Americii a gazduit si o cursa intre principalele muscle-car-uri americane: Mustang, Challenger si Camaro.

Imagini (1) Data: 26 August 2010 Comentarii (0)

Porsche Panamera cabriolet
Utile

Porsche nu a renuntat la lansarea modelului Panamera. Cabrioletul se poate deja vedea pe schitele patentate. Initial, Porsche a proiectat cabrioletul Panamera ca pe un model cu patru usi, dar ultimele informatii sustin ideea ca fabrica a renuntat la aceste proiecte. Se pare ca acum insa dezvoltarile sunt in toi, in Statele Unite aparand deja cateva schite patentate despre masina.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Hyundai va rechema in service aproape 50.000 de modele Sonata, pentru a repara incuietorile
Noutati-auto

Hyundai, cel mai mare constructor auto din Coreea de Sud, a anuntat miercuri ca va rechema in service aproape 50.000 de modele Sonata vandute in Statele Unite si Japonia, din cauza unor probleme la incuietorile usilor din fata, relateaza Wall Street Journal (WSJ).

Imagini (1) Data: 24 February 2010 Comentarii (0)

Honda a depasit Toyota la cota de piata din SUA
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Honda a beneficiat de multiplele rechemari in service anuntate de Toyota, depasindu-i cota de piata in Statele Unite, arata o ancheta realizata de TrueCar.com si citata de AFP.

Imagini (1) Data: 22 February 2010 Comentarii (0)

Prima de casare a influentat pozitiv economia doar in Germania si SUA
Noutati-auto

Prima de casare a influentat semnificativ economia si consumul doar in Germania si Statele Unite, unde sumele acordate de stat au fost mai generoase, iar cumparatorii au preferat in mare masura masinile produse local, sustine un analist chestionat de Les Echos.

Imagini (1) Data: 4 September 2009 Comentarii (0)

Vanzarile de masini din SUA au scazut in iunie, dar piata da semne de stabilizare
Noutati-auto

Vanzarile de masini din Statele Unite au scazut in iunie, insa piata a inceput sa dea semne de stabilizare dupa ce Ford a inregistrat cea mai mica scadere a vanzarilor din acest an, scrie BBC.

Imagini (1) Data: 2 July 2009 Comentarii (0)

Justitia americana a blocat vanzarea Chrysler catre grupul condus de Fiat
Noutati-auto

Vanzarea constructorului auto falimentar Chrysler LLC unui grup condus de Fiat SpA a fost blocata temporar luni de un judecator al Curtii Supreme din Statele Unite, fara a se da indicatii asupra duratei amanarii, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 9 June 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2559 :: 18.91MB