No SSO cookie

Porsche Panamera cabriolet

voteaza
(0/ 0)
Porsche Panamera cabriolet
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche nu a renuntat la lansarea modelului Panamera. Cabrioletul se poate deja vedea pe schitele patentate. Initial, Porsche a proiectat cabrioletul Panamera ca pe un model cu patru usi, dar ultimele informatii sustin ideea ca fabrica a renuntat la aceste proiecte. Se pare ca acum insa dezvoltarile sunt in toi, in Statele Unite aparand deja cateva schite patentate despre masina.

 
 

Acest cabriolet practic ar fi produs fara stalpul B din aceasta cauza trebuie facute intarituri serioase sub Panamera. Cu toate ca dezvoltarea unui model cu patru usi este mult mai scumpa decat a unuia cu doua usi, Porsche spera ca modelul va fi profitabil. Producatorul pune baza mai ales pe cumparatorii care prefera confortul, deoarece dezvoltarea modelului cu patru usi face posibila oferirea aceluiasi numar de locuri ca si varianta inchisa.

Aceasta noutate probabil ca va primi un acoperis din panza, despre premiera nu se stie inca nimic. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0922 :: 22.11MB