No SSO cookie
Nissan Foria
Concepte

Foria este un concept prezentat de către Nissan la Salonul Auto de la Tokyo, care are un design specific clienţilor din Europa, dar şi pentru Statele Unite.

Imagini (0) Data: 17 October 2005 Comentarii (0)

Noul ARO se va vinde si pe piata americana
Noutati-auto

Dupa mai multi ani de restriste, timp in care a atins pragul falimentului, la uzina ARO din Cimpulung Muscel a rasarit din nou soarele. Aceasta noua imagine se datoreaza faptului ca oficialitatile din Statele Unite ale Americii sint pe cale sa dea „verde” pentru comercializarea pe aceasta piata a modelului 244 X. Acest veritabil bolid cu tractiune integrala va fi dotat cu un puternic motor de origine Ford, de ultima generatie, cu injectie multipunct.

Imagini (0) Data: 2 June 2005 Comentarii (1)

Noutati de la Nissan
Noutati-auto

* Infiniti - 15 ani de prezenta in Statele Unite * 350Z atinge varsta majoratului in Europa * X-TRAIL evidentiat la nivel european

Imagini (0) Data: 15 November 2004 Comentarii (0)

E-Type este în fruntea topului masinilor sport din toate timpurile
Noutati-auto

Un sondaj online realizat in Statele Unite a stabilit un top al masinilor sport din toate timpurile, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 15 September 2004 Comentarii (0)

Ford a inceput productia primului SUV cu motorizare hibrida din lume
Noutati-auto

Ford a început în Statele Unite ale Americii producţia primului automobil SUV hibrid din lume - Ford Escape Hybrid model care este totodata şi primul vehicul hibrid produs in America de Nord. Autovehiculul va fi realizat la fabrica Ford din Kansas City, SUA. Startul oficial a fost dat de Bill Ford, preşedintele Ford Motor Company.

Imagini (0) Data: 10 August 2004 Comentarii (0)

Modelul Ford GT va face fericiti doar 101 clienti la nivel european
Noutati-auto

Testele efectuate în Statele Unite pentru stabilirea performanţelor lui Ford GT au demonstrat că motorul V8 DOHC de 5,4 litri livrează 550 CP, cu 50 CP mai mult decât estimările preliminare. Aceasta înseamna ca motorul V al lui Ford GT produce peste 100 de cai-putere pe litru, confirmând potenţialul ridicat al maşinii.

Imagini (0) Data: 16 March 2004 Comentarii (0)

PIATA AUTO: Ward's Reports estimeaza o scadere a productiei auto nord-americane
Noutati-auto

Producţia auto nord-americană - Statele Unite, Canada şi Mexic - a ajuns în săptămâna 8 -14 martie la 347.958 de maşini, în scădere cu un procent faţă de perioada similară a anului trecut, informează Ward's Automotive Reports.

Imagini (0) Data: 15 March 2004 Comentarii (0)

ANALIZA: Cât de mult îti poti dori o masina?
Noutati-auto

Potrivit unui studiu făcut în America, a-ţi permite o maşină acum este mult mai uşor decât în urmă cu 13 ani. În analiză se arată că în Statele Unite, în anul 1990, o familie cu venituri medii, avea nevoie de salariile pe o durată de 30 de săptamani, calculate fara plata taxelor şi a impozitelor, pentru a putea cumpara o masina de nivel mediu.

Imagini (0) Data: 29 January 2004 Comentarii (0)

Subaru America a raportat cele mai bune vânzari vreodata
Noutati-auto

Divizia americană a producătorului japonez Subaru, singura marcă disponibilă în serie cu echipament All-Wheel Drive, a înregistrat anul trecut cele mai bune vânzări din istorie în Statele Unite, cu aproape 187.000 de unităţi livrate, cu patru procente mai bine decât în 2002.

Imagini (0) Data: 9 January 2004 Comentarii (0)

Guvernul doreste anularea facilitatilor vamale pentru automobilele cumparate în leasing
Noutati-auto

Cei care îşi doresc şi au posibilitatea să-şi cumpere un autoturism fabricat în Statele Unite, Japonia, Coreea de Sud sau în orice altă ţară cu care România nu are acorduri de liber schimb ar trebui să se grăbească deoarece Guvernul are în vedere majorarea taxelor vamale la aceste produse, se arată în cotidianului Adevărul.

Imagini (0) Data: 7 January 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0772 :: 15.32MB