No SSO cookie
Mazda - profit in crestere cu 29 la suta in trimestrul trei
Noutati-auto

Constructorul auto Mazda, parte a Grupului Ford, a raportat o crestere cu 29 la suta a profitului in trimestrul trei al anului, in urma cresterii vanzarilor de masini mici in Statele Unite si pe alte piete externe, potrivit AP.

Imagini (0) Data: 5 November 2007 Comentarii (0)

Vanzarile de autoturisme din SUA ar putea scadea in octombrie
Noutati-auto

Specialistii din piata auto previzioneaza o incetinire vanzarilor de autoturisme in Statele Unite ale Americii (SUA), in luna octombrie, pe fondul scaderii dramatice a vanzarilor Ford Motor Co., in luna precedenta, relateaza AP.

Imagini (0) Data: 29 October 2007 Comentarii (0)

Vanzarile Volkswagen in SUA au scazut cu aproape 6 la suta in septembrie
Noutati-auto

Vanzarile Volkswagen au scazut cu 5,9 la suta, in Statele Unite ale Americii, in septembrie, in timp ce vanzarile marcii sale Audi au ramas la acelasi nivel.

Imagini (0) Data: 8 October 2007 Comentarii (0)

Chrysler va produce autovehicule pentru SUA in China
Noutati-auto

Grupul Chrysler a semnat un acord cu Chery, cel mai mare producator auto din China, in vederea producerii de autovehicule pentru export in Statele Unite ale Americii.

Imagini (0) Data: 5 July 2007 Comentarii (1)

China a devenit a doua piata de masini noi dupa SUA, depasind Japonia
Noutati-auto

China a depasit Japonia in 2006, devenind a doua piata mondiala pentru vanzarea de automobile noi, cu 7,2 milioane unitati vandute, fiind depasita doar de Statele Unite ale Americii (SUA), a anuntat Asociatia Constructorilor de Automobile din China, informeaza EFE.

Imagini (0) Data: 15 January 2007 Comentarii (0)

2007-an crucial pentru industria auto
Noutati-auto

In 2007, temperaturile deosebit de calde pentru aceasta perioada au 'lasat in somaj' masinile de curatat zapada si servesc scopului principalilor rivali ai industriei auto din Statele Unite ale Americii, si anume Toyota si Honda, care au venit pe aceasta piata cu modelele lor hibride.

Imagini (0) Data: 8 January 2007 Comentarii (0)

Volkswagen este numarul 1 in studiul J.D. Power despre mediul inconjurator
Noutati-auto

“Studiul motorizarilor alternative” a desemnat Volkswagen fabricantul automobilelor cu cele mai mici emisii daunatoare mediului inconjurator in Statele Unite ale Americii. Golf, Jetta si noul Beetle sunt printe modelele cu motorizari pe benzina cu cele mai mici emisii din America conform J.D. Power Motorizarile diesel Volkswagen sunt mai bune decât hibrizii construiti in Asia, spune studiul J.D. Power

Imagini (0) Data: 14 September 2006 Comentarii (0)

Vanzari in scadere pentru industria auto in iunie
Noutati-auto

Cele trei mari nume ale industriei de automobile americane, General Motors (GM), Renault si Nissan au inregistrat o scadere a vanzarilor, in luna iunie, in Statele Unite, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 5 July 2006 Comentarii (0)

Maserati Quattroporte, 'Best of the Best'
Noutati-auto

Berlina de lux Maserati Quattroporte si-a completat colectia de premii cu inca o recunoastere internationala a valorii sale. Prestigioasa publicatie 'Robb Report' din Statele Unite ale Americii a desemnat nava-amiral a marcii Maserati drept 'Best of the Best 2006', evaluand-o ca fiind cea mai avansata expresie a berlinelor de inalta clasa.

Imagini (0) Data: 31 May 2006 Comentarii (1)

Maserati Quattroporte a primit inca 5 distinctii internationale
Noutati-auto

Berlina de lux Quattroporte, al carei succes a determinat cresterea vanzarilor marcii Maserati cu 54 la suta in Statele Unite ale Americii si cu 25 de procente in intreaga lume, a fost distinsa cu inca cinci premii internationale: “Best Car 2006” in Germania, “Le auto che preferisco 2006” in Italia, “Best Car” in Franta, “Best Car 2006” in Elvetia.

Imagini (0) Data: 6 February 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1026 :: 18.91MB