No SSO cookie

A inceput constructia circuitului american de la Austin

voteaza
(0/ 0)
A inceput constructia circuitului american de la Austin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Constructia noului circuit de Formula 1 de la Austin, din Statele Unite ale Americii, a fost inceputa in mod oficial, totul decurgand conform planului in incercarea de a organiza o cursa de F 1 aici din 2012.

 
 
Oficialii viitorului Grand Prix de Formula 1 al Statelor Unite ale Americii au demonstrat ca se afla in grafic pentru a finaliza noul circuit pana in 2012 dupa ce au inceput in sfarsit constructia acestuia.

Promoterul cursei, cunoscutul Tavo Hellmund, a fost prezent joi, pe 30 decembrie la Austin, unde procesul de constructie a fost inceput in mod oficial. Cu toate ca mai este inca multa vreme si mult de munca pana cand circuitul estimat la o valoare de 250 de milioane de dolari va fi gata pentru a gazdui curse de Formula 1, faptul ca in sfarsit s-a dat drumul la munca propriu-zisa de pe teren inseamna ca obstacolele administrative si birocratice au fost intr-un final depasite si totul este pregatit pentru ca SUA sa aiba din nou un circuit de F 1.

Designul circuitului a fost realizat de celebrul arhitect austriac Hermann Tilke, iar constructia va fi realizata de compania Austin Commercial, cu sediul in Dallas.

Tavo Hellmund a reusit deja sa asigure si sprijinul financiar al viitorului Grand Prix de la Austin, legenda ciclismului Kevin Schwantz, precum si cunoscutul om de afaceri american Red McCombs numarandu-se printre cei mai importanti sponsori ai evenimentului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0958 :: 17.78MB