No SSO cookie

Dodge Charger Daytona va debuta la Los Angeles

voteaza
(5/ 1)
Dodge Charger Daytona va debuta la Los Angeles
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest model superb care va fi lansat in aceasta saptamana in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

 
 

Desi in ultimii trei ani au fost nenumarate probleme cu aparitia unui astfel de model, a venit din nou ziua unui nou model Dodge Charger Daytona. Aceasta versiune va fi produsa intr-o editie limitata si va debuta in mod oficial in aceasta saptamana in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Cei de la Dodge doresc sa produca 2500 de unitati ale noului Charger Daytona. Modelul beneficiaza de un motor HEMI V8 de 5.7 litri care este in stare sa produca 370 cai putere si va avea un pret cuprins intre 32990, respectiv 36495 dolari. Modelul este asteptat sa isi faca simtita prezenta la dealeri incepand cu primele luni ale lui 2013.

Modelul va putea fi achizitionat in diferite nuante si putem aminti albastru, alb, gri metalizat sau negru. In plus, se pot adauga si anumite elemente de personalizare pe capota si plafon. Dodge Charger Daytona va beneficia de jante de 20 inch din aluminiu.

La interior vom putea da de o tapiterie sport din piele de calitate premium, dar si de diferite elemente sport care in mod normal sunt prezente pe masinile de curse.

Pe langa toate acestea, Dodge Charger Daytona va beneficia de un bord sport, de un computer de bord cu touch screen de 8.4 inch dar si de un sistem audio impresionant de 552 watti. Sistemul audio este constituit din piese Beats.

Poate unii se intreaba de unde vine "Daytona". Ei bine, aceasta denumire desemneaza o pista de curse din celebra competitie NASCAR. Interesant e faptul ca acest model este lansat acum, odata cu retragerea producatorului din celebra competitie americana.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2599 :: 17.79MB