No SSO cookie

Cei de la Bufori vor prezenta Geneva Sedan la Beijing

voteaza
(0/ 0)
Cei de la Bufori vor prezenta Geneva Sedan la Beijing
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul stabilit in Malaezia, Bufori, va prezenta in cadrul Salonului Auto International de la Beijing modelul de lux, Geneva Sedan. Modelul este unul produs manual si va vine in doua variante. Cei de la Bufori doresc sa se instaleze pe una din cele mai prolifice locuri din punct de vedere economic, China. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla mai multe informatii.

 
 

Se pare ca in ziua de azi orice producator auto doreste sa cucereasca piata din China.
A venit era in care China reuseste sa atraga restul lumii moderne. Foarte putini au auzit probabil de Bufori, un producator auto malaezian. Desi se afla in Malaezia, compania a fost pornita in Australia de trei frati, Anthony, George si Gerry Khouri.
Cei de la compani au afirmat ca Shanghai-ul este noua capitala economica a lumii si tocmai de aceea doresc sa intre pe aceasta piata. Ei vor avea un stand de aproximativ 300 metri patrati la Shanghai. Aici ei vor prezenta trei automobile si vor avea loc si de un bar.
In plus, compania va debuta cu modelul Geneva Luxury Sedan in cadrul Salonului Auto International de la Beijing. Acest model este unul produs manual si intra in categoria de lux. Modelul dispune de un motor de 6.1 litri, V8, care este capabil sa produca 430 CP si 569 Nm, aceste date sunt pentru versiunea standard. Mai exista o varianta insa, aceasta dispune de 560 CP si 690 Nm.
Pana cand vom vedea masina debutand in cadrul Salonului Auto International de la Beijing, va invitam sa urmariti cateva imagini cu Geneva Luxury Sedan.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1798 :: 17.78MB