No SSO cookie

Beijing Motor Show 2012: Material video cu standul celor de la Porsche

voteaza
(0/ 0)
Beijing Motor Show 2012: Material video cu standul celor de la Porsche
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Porsche au fost prezenti in cadrul Salonului Auto de la Beijing. Acolo ei au prezentat noul Cayenne GTS care a avut un mare succes. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Porsche au fost prezenti la Salonul Auto International de la Beijing unde au prezentat cele mai noi modele publicului chinez.
Foarte multi producatori au inceput sa puna accent pe piata asiatica, inclusiv cei de la Porsche. Din cate se pare piata asiatica este foarte profitabila, in special pentru producatorii de top. Spre exemplu, anul 2011 a fost pentru Porsche un an foarte bun. Producatorul a reusit sa isi sporeasca vanzarile cu 65% in China. Destul de bine.
In cadrul Salonului Auto de la Beijing, vedeta standului Porsche a fost noul Cayenne GTS. Un model care se va bucura de un real succes pe piata asiatica.
Pentru mai multe detalii va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.0379 :: 17.79MB