No SSO cookie
Ford la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto

“De-a lungul timpului, Ford a castigat un loc special in inimile europenilor pasionati de automobilele de succes. La editia din 2005 a Salonului Auto de la Geneva vom demonstra ca povestea performantelor Ovalului Albastru continua. Odata cu prezentarea noului Focus ST, cu reafirmarea angajamentului de a participa la Campionatul Mondial de Raliuri, cu lansarea ultimii versiuni a Fieste ST si a noutatilor de la Geneva, intram intr-o noua etapa si, de aceea, angajamentul nostru catre clienti este reluat cu si mai multa pasiune si mandrie.” L.W.K. Booth, Chairman and CEO Ford of Europe

Imagini (0) Data: 15 February 2005 Comentarii (0)

Noul BMW Seria 3 se va lansa, pe 5 martie, la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto

Noul BMW Seria 3 va fi lansat, pe 5 martie, la Salonul Auto de la Geneva, preţurile CIP pentru cele patru variante de motorizare fiind stabilite la 23.900 euro, pentru modelul BMW 320i, 27.900 euro, pentru BMW 325i, 30.900 euro, pentru BMW 330i, şi de 25.900 euro, pentru varianta diesel 320d.

Imagini (0) Data: 14 February 2005 Comentarii (0)

Mazda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un model de motor cu combustibil alternativ
Noutati-auto

Constructorul japonez de automobile Mazda va prezenta la cea de-a 74-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva (deschis publicului în perioada 4-14 martie) un nou model de motor cu combustibil alternativ şi noile motorizări pentru Mazda3 Sedan, potrivit unui comunicat al Romcar, reprezentant general Ford şi Mazda în România.

Imagini (0) Data: 26 February 2004 Comentarii (0)

Salonul auto de la Tokyo
Prezentari

Salonul auto de la Tokyo îşi deschide porţile

Imagini (0) Data: 20 October 2003 Comentarii (0)

La Salonul Auto de la Frankfurt a fost dejucat un atentat
Noutati-auto

Un conducător al mişcării islamiste palestiniene Hamas a fost suspectat de iniţierea comiterii unui atentat sinucigaş la Salonul Auto de la Frankfurt, informează în ediţia de joi, autoactu.com.

Imagini (0) Data: 11 September 2003 Comentarii (0)

Au mai ramas 15 zile pâna la deschiderea Salonului International de Automobile Bucuresti – SIAB 2003
Noutati-auto

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB), care se va desfãşura între 26 septembrie şi 5 octombrie 2003, la ROMAERO BÃNEASA, va prezenta, în premieră, în România, peste 50 de noi modele. Ziua de presã şi inaugurarea oficialã sunt programate pe 25 septembrie.

Imagini (0) Data: 8 September 2003 Comentarii (0)

20 de noi modele se vor lansa la Salonul Auto de la New York
Noutati-auto

Salonul Auto de la New York, care va debuta în această săptămână, va prilejui lansarea a nu mai puţin de 20 de noi modele, 16 dintre acestea fiind automobile care vor intra în producţie în acest an, informează AutomotiveNews.

Imagini (0) Data: 15 April 2003 Comentarii (0)

Salonul Auto de la Brasov se va deschide pe 8 aprilie
Noutati-auto

Ce-a de-a 6-a ediţie a salonului Braşov Auto&Accesorii Show 2003 (BRAAS) se va desfăşura în perioada 8-13 aprilie la International Trade Center Braşov, informează un comunicat al companiei Expoline International, organizator al manifestaţiei în colaborare cu Ralcom Exhibitions.

Imagini (0) Data: 3 April 2003 Comentarii (0)

Lancia Ypsilon îsi face aparitia la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto

Prima Lancia de talie mică echipată cu motor diesel, Lancia Ypsilon, va fi lansată în zilele următoare la Salonul Auto de la Geneva, semnând în acest fel ieşirea la pensie a modelului mai vechi, lansat în urmă cu opt ani, Epsilon, informează AutomotiveNews.

Imagini (0) Data: 4 March 2003 Comentarii (0)

Mercedes va lansa patru noi modele la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto

Mercedes-Benz a pregătit, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, lansarea a patru noi modele în premieră mondială, pe lângă aşteptatul model CLK-Class Cabriolet, fiind dezvăluite şi "Final Edition" SLK Roadster, modelul E 400 CDI, şi sportivul CL-Class AMG.

Imagini (0) Data: 28 February 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1579 :: 18.92MB