No SSO cookie

Salonul Auto de la Brasov se va deschide pe 8 aprilie

voteaza
(0/ 0)
Salonul Auto de la Brasov se va deschide pe 8 aprilie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ce-a de-a 6-a ediţie a salonului Braşov Auto&Accesorii Show 2003 (BRAAS) se va desfăşura în perioada 8-13 aprilie la International Trade Center Braşov, informează un comunicat al companiei Expoline International, organizator al manifestaţiei în colaborare cu Ralcom Exhibitions.

 
 
[poza1s]La expoziţie vor fi prezente noile modele intrate de curând pe piaţa auto românească, alături de cîteva premiere, este vorba de Dacia Solenza şi două modele MG Rover.
Între companiile pezente la eveniment se regăsesc producătorii naţionali Dacia şi Daewoo, alături de fimele importatoare ale mărcilor Audi, Citroen, Lada, Mazda, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo şi Volkswagen.
[poza2s]De asemenea, la BRAAS vor avea standuri şi firme reprezentante ale unor mărci recunoscute pentru accesorii auto, ca Boge, Bendix, CODE Alarm, Clarion, Clifford, Fram, Infinity, Kenwood, Ungo, Siemens/VDO, MANN, Viper şi altele.
Principalul eveniment al salonului va fi lansarea Daciei Solenza, în data de 9 aprilie. Un alt punct de atracţie al expoziţiei îl constituie prezenţa a două societăţi de leasing auto, este vorba despre BCR Leasing şi BancPost.
[poza3s]Salonul de la Braşov va fi precedat, conform tradiţiei, de Caravana BRAAS, care se va desfăşura în 7 aprilie, şi care va străbate principalele artere de circulaţie din municipiu.
Preţul unui bilet de intrare în incinta în care se va desfăşura manifestaţia va fi în valoare de 15.000 de lei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1472 :: 17.76MB