No SSO cookie

Lancia Ypsilon îsi face aparitia la Salonul Auto de la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Lancia Ypsilon îsi face aparitia la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima Lancia de talie mică echipată cu motor diesel, Lancia Ypsilon, va fi lansată în zilele următoare la Salonul Auto de la Geneva, semnând în acest fel ieşirea la pensie a modelului mai vechi, lansat în urmă cu opt ani, Epsilon, informează AutomotiveNews.

 
 
[poza1s]Ypsilon dispune de o motorizare 1.3-litri Multijet common-rail, cu 16 valve, alimentată disel, gama de motorizări incluzând şi două motoare pe benzină, unul de 1,3 litri 16 V de 70 CP, celălalt fiind de 1,4 litri 16 V de 92 CP.
În lista dotărilor, acest model include, pe lângă o lungă listă de echipamente standard, şi opţiuni tehnice de ultimă oră, precum Skydome, un acoperiş de sticlă care se poate plia, un sistem audio sofisticat Bose şi instalaţie de climatizare cu control dual, în faţă şi în spate.
Designul exterior este derivat din noua generaţie a modelului Fiat Punto.
[poza2d]Lancia Ypsilon are o lungime de 3,76 metri , o înălţime de 1,52 metri, iar ampatamentul este de 2,39 metri. Potrivit acestor dimensiuni, noul model este mai spaţios faţă de vechea generaţie Epsilon.
Noul model corespunde în totalitate cerinţelor pieţei, mai ales dacă se ţine cont că, pentru marca Lancia, modelele mici au cooptat mai mult de 80% din totalul vânzărilor.
În ultimii ani, numai livrările modelului Epsilon au atins 100.000 de unităţi, însă acest lucru va fi cu mult îmbunătăţit de Ypsilon, pentru care Lancia aşteaptă vânzări de circa 80.000 de maşini/an.
Între alte noutăţi de la Lancia, se aşteaptă ca binecunoscuta marca italiană, membră a grupului Fiat, să aducă la Geneva şi un nou concept de automobile, bazat pe viitoarea generaţie a modelului Fiat Stilo. Denumit Thensa, noul model de tip crossover, ar putea fi descoperit la Geneva sau la Barcelona Auto Show în aprilie. [poza3s]Într-o altă nişă de producţie se află acel model pe care mulţi dintre iubitorii de maşini îl aşteaptă, şi anume succesorul modelului Lancia Delta Integrale, cea mai de succes maşină de rally construită vreodată.
În ceea ce priveşte aşteptările, se pare că şi pentru români se pregăteşte ceva, deoarece această marcă va fi importată şi la noi, prin intermediul firmei AutoItalia, importator general pentru Fiat, Alfa Romeo şi Maseratti.
Preşedintele grupului AutoItalia, Herbert Stein, a declarat pentru www.masini.ro, cu puţin timp în urmă, că în această primăvară se vor face demersurile necesare ca marca Lancia să intre şi pe piaţa românească.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1870 :: 22.16MB