No SSO cookie

20 de noi modele se vor lansa la Salonul Auto de la New York

voteaza
(0/ 0)
20 de noi modele se vor lansa la Salonul Auto de la New York
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salonul Auto de la New York, care va debuta în această săptămână, va prilejui lansarea a nu mai puţin de 20 de noi modele, 16 dintre acestea fiind automobile care vor intra în producţie în acest an, informează AutomotiveNews.

 
 
Printre cele mai spectaculoase apariţii la acest eveniment putem aminti un concept-car Chrysler, care se apropie mult de viitoarea versiune a modelului ce va înlocui cunoscutul 300M.
De asemenea, îşi vor face apariţia Cadillac CTS V Series, din gama supersport, un nou model SUV de la Nissan, un sportwagon de lux de la Lexus, noua versiune 2004 pentru Toyota Camry şi altele.
[poza1s]Lista completă a lansărilor include noi modele de la Acura, divizia de lux a mărcii Honda, care aduce TL 2004, şi de la Buick, marcă General Motors, ce revine cu un model premium V-6, denumit Rendezvous Ultra. Chevrolet, de asemenea marcă GM, prezintă, în afară de V Series, şi modelul Malibu Sedan.
Ford va dezvălui, cu ocazia acestui eveniment, două noi ediţii speciale ale modelului Mustang 2004, care să evidenţieze cea de-a 40 aniversare a modelului sus-amintit. De asemenea, divizia sa Lincoln, va prezenta modelul ultraperformant Navigator Turbo, de 385 CP, echipat cu un motor V-8 de 5,4 litri.
[poza2s]Isuzu va introduce pe piaţă un nou model SUV, care va înlocui mai vechiul Rodeo, în timp ce Lexus, divizia de lux a Toyota vine cu un concept ultra luxos, cu tracţiune integrală, cu o caroserie sportwagon, denumit HPX, ce s-ar putea încadra între Porsche Cayenne şi Infinity FX45.
Mitsubishi va reveni cu o versiune redesenată a modelului Galant, mai spaţios faţă de varianta actuală, alături de un model 2004, denumit Diamante, care va intra la vânzare în iarna acestui an.
[poza3s]Concurentul său Nissan va avea la New York nu mai puţin de trei noutăţi, 2004 350Z convertible, 2004 Titan Crew Cab pickup şi modelul SUV 2004 Armada. Acesta din urmă va fi echipat cu un motor V-8 de 300 CP de 5,6 litri.
Toyota va avea ca noutăţi versiunile 2004 pentru modelele Prius şi Camry. Prius va fi mai generos din punct de vedere al spaţiului interior faţă de modelul anterior şi va fi mai economic din punct de vedere al consumului de carburant. Toyota Camry, cea mai vândută maşină japoneză pe piaţa americană, va debuta cu modelul coupe Camry Solara.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1264 :: 17.77MB