No SSO cookie
Hyundai va construi o uzina de componente auto în Slovacia
Noutati-auto

Firma Hyundai Mobis, ramură grupului sud-coreean Hyundai Motor Group care produce componente pentru maşini, a decis să construiasca o capacitate de producţie în Slovacia, ţară în care compania soră Kia Motors Corp. va construi prima sa uzina din Europa, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 30 March 2004 Comentarii (0)

Volkswagen se axeaza pe modelele din gama superioara
Noutati-auto

Constructorul auto german Volkswagen va continua strategia sa controversată de dezvoltare pe gama superioară, în ciuda planului de restructurare drastic lansat recent de grupul german, potrivit unei declaraţii a directorul de dezvoltare al marcii Volkswagen, Martin Winterkorn.

Imagini (0) Data: 24 March 2004 Comentarii (0)

BMW are în plan lansarea a 10 noi modele
Noutati-auto

BMW Group va continua cursa sa plină de succes şi în timpul anului financiar 2004. Compania aşteaptă o puternică expansiune a activităţilor sale la nivel mondial, o creştere a profiturilor, precum şi mai multe lansări de noi modele.

Imagini (0) Data: 19 March 2004 Comentarii (0)

Un producator de aer conditionat a lansat Aux SUV
Noutati-auto

Un producător chinez de instalaţii de aer condiţionat, Aux Group, a luat o deczie importantă în ceea ce priveşte viitorul economic al firmei, şi a prezentat noul proiect care include fabricarea de automobile.

Imagini (0) Data: 17 March 2004 Comentarii (0)

Automobile Dacia si-a lansat on line site-ul oficial
Noutati-auto

Dacia şi-a lansat pagina oficială de Internet: de acum înainte, la adresa www.daciagroup.com, toţi cei interesaţi au la dispoziţie un instrument de informare rapid şi complet despre activitatea şi oferta de produse a societăţii.

Imagini (0) Data: 3 February 2004 Comentarii (0)

BMW X3 a intrat pe piata româneasca
Noutati-auto

Automobile Bavaria, importator al mărcilor BMW, Rover, Land Rover, Mini şi MG, a lansat în Romania noul BMW X3. Alături de acest model, compania mai are în plan lansarea altor patru modele 2004, X5 Facelift, Seria 6 Cabrio, Seria 1 şi Mini Cabrio, miza vânzărilor din acest an fiind de 700 de unităţi, faţă de 424 de automobile BMW livrate anul trecut.

Imagini (0) Data: 27 January 2004 Comentarii (0)

Diviza de automobile de lux a Ford a obtinut primul profit
Noutati-auto

Premier Automotive Group, divizia de automobile de lux a grupului american Ford Motor, a înregistrat anul 2003 un profit de peste 100 de milioane de dolari, reuşind pentri prima dată de la înfiinţarea sa, în urmă cu patru ani, să evite pierderile, informează Financial Times.

Imagini (0) Data: 7 January 2004 Comentarii (0)

VW prezinta primul sau mini off-roader
Noutati-auto

Volkswagen aruncă o nouă provocare pe piaţa auto, cu lansarea primului mini SUV al companiei, CrossFoxun model asemănător cu recent lansatul Rover Streetwise şi cu noul Fiat Panda 4x4, potrivit Auto Express.

Imagini (0) Data: 23 October 2003 Comentarii (0)

Nou showroom Volkswagen în Pitesti
Noutati-auto

Oraşul Piteşti are un nou dealer care reprezintă marca Volkswagen, prin firma Euro Tehno Group, care a deschis un showroom reprezentând această marcă în urmă cu o săptămână.

Imagini (0) Data: 1 October 2003 Comentarii (1)

MG ZT-T atinge 360 km/h la Bonneville în saptamâna vitezei
Noutati-auto

Grupul MG Rover a aplicat pentru Cartea Recordurilor Guiness la categoria “ Cel mai rapid autoturism break/station wagon record”. Modelul MG ZT-T, codificat denumit X-15, a atins viteza de 360km/h în august 2003 la cea de-a 55 ediţie anuala a saptamanii nationale de viteza de la Boneville, din Salt Flats Utah, USA.

Imagini (0) Data: 11 September 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0643 :: 18.84MB