No SSO cookie

BMW X3 a intrat pe piata româneasca

voteaza
(0/ 0)
BMW X3 a intrat pe piata româneasca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Bavaria, importator al mărcilor BMW, Rover, Land Rover, Mini şi MG, a lansat în Romania noul BMW X3. Alături de acest model, compania mai are în plan lansarea altor patru modele 2004, X5 Facelift, Seria 6 Cabrio, Seria 1 şi Mini Cabrio, miza vânzărilor din acest an fiind de 700 de unităţi, faţă de 424 de automobile BMW livrate anul trecut.

 
 
[poza1s] BMW X3 este un SAV (Sports Activity Vehicle) care combina caracteristicile unui BMW clasic cu agilitatea unui model SUV, fiind în fond un frate mai mic al deja clasicului model BMW X5. Gama de motorizări cuprinde două ropulsoare pe benznă şi diesel de 3 litri, cu 6 cilindrii în linie. Varianta de 3 litri benzină dezvoltă 231 cai putere, iar maşina poate atinge o viteză maximă de 210 km/h. Pachetul Sport permite o viteza maxima de 224 km/h. [poza2s]Motorizarea diesel oferă 204 cai putere, însă pentru pasionaţii de senzaţi tari motorizarea pe benzina este optiunea ideala, putând accelera de la 0 la 100 km/h în numai 7,8 secunde. Noul X3 este prevazut cu inovatorul sistem de tracţiune integrală xDrive, care recunoaşte imediat necesitatea schimbarii distribuţiei puterii şi răspunde extrem de rapid înainte ca roata să piardă aderenţa. Pe suprafete alunecoase, xDrive asigură o tracţiune eficientă, prin transferul puterii motorului, imediat ce una din roţi patinează, către roţile cu aderenţă. [poza3s]"Masina este superbă: designul, performanţa, siguranţa şi confortul asigurate de X3 sunt la superlativ. Suntem convinsi ca vom cuceri o cotă mai mare din piaţa aferenta vehiculelor 4x4. Noul X3 va fi o maşină la modă şi se va bucura de un succes fără precedent", a declarat Michael Schmidt, Director General Automobile Bavaria. De la mijlocul anului trecut, fostul fotbalist Gheorghe Hagi reprezintă imaginea BMW în Romania, iar de la mijlocul lui decembrie 2003, este primul utilizator al unui BMW X3 in Romania. [poza4s]Dupa ce a facut primul drive test cu noua sa maşină, Hagi a declarat: "Sunt foarte încântat de BMW X3. Deşi este o maşina de teren, este una extrem de uşor de condus, atât pe teren accidentat cât şi în oraş. De asemenea, o parchez foarte uşor şi, cel mai important pentru mine, este încapatoare, astfel încât merg cu ea împreună cu întreaga familie". Preţurile acestei game pornesc de la 34.980 euro (CIP Bucureşti), pentru versiunea X3 3.0i.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1384 :: 17.76MB