No SSO cookie
Dodge Challenger, pe strazi din 2008
Noutati-auto

DaimlerChrysler AG si Chrysler Group au anuntat saptamana trecuta ca vor reintroduce in productie modelul Challenger. Anuntul a fost facut inainte de inceperea cursei Pepsi 400 NASCAR de la Daytona.

Imagini (0) Data: 4 July 2006 Comentarii (0)

Noul Fiat Albea
Noutati-auto

AutoItalia Group lanseaza pe piata auto Noul Fiat Albea, o masina care adauga performantelor deja confirmate ale modelului o serie de noi caracteristici, un design atragator si o motorizare de ultima generatie: 1.4 Fire 8v 77 CP.

Imagini (0) Data: 11 May 2006 Comentarii (0)

Mazda preia 15 procente din actiunile Changan Ford
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Mazda Motor Corp. a anuntat, marti, ca a preluat o participatie de 15 procente din actiunile firmei mixte Changan Ford, detinuta de grupul american Ford Motor Co. si firma chineza Changan Automotive Group, in intentia de a consolida acest parteneriat trilateral.

Imagini (0) Data: 5 April 2006 Comentarii (0)

Chrysler 300 Long Wheelbase
Noutati-auto

Chrysler Group a anuntat aparitia unui nou Chrysler 300 Long Wheelbase, model 2007, care va fi prezentat la Salonul Auto International de la New York, ce va avea loc in perioada 14-23 aprilie anul acesta.

Imagini (0) Data: 30 March 2006 Comentarii (0)

Fiabilitatea marcilor
Noutati-auto

Conform datelor unui studiu britanic asupra fiabilitatii marcilor efectuat de portalul auto britanic Whatcar in colaborare cu firma de certificare a calitatii produselor Warranty Direct, Honda, Mazda si Toyota ocupa primele trei locuri in top. La polul opus se afla Rover, Saab, Audi si Land Rover.

Imagini (0) Data: 11 November 2005 Comentarii (0)

Prima revista auto din lume apare acum si in Romania
Noutati-auto

Incepand din octombrie 2005, legendara revista britanica AUTOCAR, primul titlu auto din lume, editat in Marea Britanie din anul 1895 si apartinand in prezent grupului Haymarket, va avea o editie in limba romana, publicata de catre Business Media Group.

Imagini (0) Data: 10 October 2005 Comentarii (0)

Chrysler retrage de pe piata 102.000 de autovehicule Jeep Grand Cherokee
Noutati-auto

Constructorul auto Chrysler Group, filiala americana a concernului DaimlerChrysler, a anuntat vineri seara ca va retrage de pe piata aproximativ 101.925 autovehicule de teren (SUV) de tip Jeep Grand Cherokee din intrega lume, din cauza unor probleme la sistemul de transmisie, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 23 September 2005 Comentarii (0)

SIAB 2005
Noutati-auto

Incununare a eforturilor AMC APIA Expo, SIAB 2005 isi va deschide portile pentru publicul larg in perioada 7-16 octombrie, zilnic intre orele 10.00 - 20.00 si se anunta a fi un eveniment de exceptie chiar daca de la salon vor lipsi marcile din portofoliul grupului TIRIACAUTO. (Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda si Hyundai)

Imagini (0) Data: 7 September 2005 Comentarii (0)

Maserati îsi schimba proprietarul, trecând de la Ferrari la Fiat
Noutati-auto

Fiat Group a anuntat ca proprietatea asupra marcii Maserati, actualmente detinuta in totalitate de Ferrari, va fi transferata imediat ce va fi posibil catre Fiat Auto. Transferul de proprietate este menit sa stranga cooperarea dintre Alfa Romeo si Maserati din punct de vedere tehnic si comercial, in special pe pietele internationale importante.

Imagini (0) Data: 17 February 2005 Comentarii (0)

Vânzari spectaculoase ale autoturismelor Fiat în 2004 în România
Noutati-auto

Vanzarile autoturismelor Fiat au inregistrat o crestere de 131% in 2004 fata de anul anterior, fiind cea mai spectaculoasa crestere a vanzarilor din intregul portofoliu de marci AutoItalia Group, importatorul oficial al mărcii în România.

Imagini (0) Data: 10 January 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0498 :: 15.27MB