No SSO cookie
Hyundai Motor îsi doreste vânzari de 3,7 milioane de masini în acest an
Noutati-auto

Hyundai Motor Group, cel mai mare constructor auto sud-coreean, a anuntat că îşi propune in acest an sa-si sporeasca vanzarile cu 17% comparativ cu anul precedent, de la 3,2 milioane unitati in 2004 la 3,7 milioane unitati in 2005.

Imagini (0) Data: 5 January 2005 Comentarii (0)

Disputa pe accizele la leasing
Noutati-auto

Actul normativ care modifica modul de calcul al accizelor in cazul autoturismelor achizitionate in leasing stirneste aprige controverse intre reprezentantii firmelor de leasing si cei ai Ministerului Finantelor.

Imagini (0) Data: 10 December 2004 Comentarii (0)

MOL îsi va spori considerabil activitatea în Romania
Noutati-auto

Companiile MOL Plc. si Royal Dutch / Shell Group of companies au semnat un contract de vanzare-cumparare privind achizitionarea integrala a actiunilor companiei Shell Romania SRL, exceptand Shell Gas Romania S.A.

Imagini (0) Data: 24 November 2004 Comentarii (0)

Škoda Motorsport confirma întoarcerea în FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP pentru anul 2005
Noutati-auto

Škoda Motorsport va participa in 2005 la FIA World Rally Championship. Decizia de participare a fost luata in acest weekend de catre Škoda Auto Board of Management si este sustinuta de catre Volkswagen Group.

Imagini (0) Data: 4 October 2004 Comentarii (0)

Dacia Logan a trecut cu succes primul examen al presei de specialitate din România
Noutati-auto

Pe şosele din Cappadochia, Turcia, a avut loc vineri şi sâmbătă, în premieră internaţionala, drive testul Logan, organizat de Dacia Groupe Renault. La volanul autoturismelor marca Dacia Logan s-au aflat ziarişti romani, provenind de la publicaţiile de specialitate şi de la emisiunile auto ale mai multor televiziuni.

Imagini (0) Data: 6 September 2004 Comentarii (0)

Adio Dacia Berlina!
Noutati-auto

Ultima Dacie Berlină va ieşi miercuri de pe banda de producţie a Uzinelor Dacia Piteti, cu numai o luna inainte de primele vânzări ale modelului Logan, a anunţat Constantin Stroe, vicepreşedintele consiliului de administraţie al companiei Autombile Dacia - Group Renault.

Imagini (0) Data: 20 July 2004 Comentarii (0)

Dacia va produce 35 de Logan pe ora
Noutati-auto

Dacia poate produce în prezent, pe platforma de la Mioveni, 30 de autovehicule Logan pe oră, a declarat Simon Valin, director executiv industrial în cadrul Dacia Group Renault. El a precizat că au fost facute deja pregătirile pentru creşterea capacităţii de producţie la 35 de vehicule pe oră.

Imagini (0) Data: 15 June 2004 Comentarii (0)

ARO poate pierde 10 milioane de dolari pe marca Cross Lander
Noutati-auto

Compania americană SMD Automotive Group cere daune de 10 milioane de dolari societăţii ARO Câmpulung, pentru folosirea neautorizată, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, a mărcii Cross Lander, se arată în cotidianul Evenimentul Zilei.

Imagini (0) Data: 1 June 2004 Comentarii (0)

BRD lanseaza creditul auto în euro
Noutati-auto

Începând de marţi, BRD-Groupe Société Générale pune la dispoziţia clienţilor un credit auto în euro, destinat achiziţionării de automobile noi, din producţia internă sau din import, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 26 May 2004 Comentarii (0)

OPINII: Le Nouvel Observateur" despre viitorul Dacia X90: "Un pariu nebun al autoturismului de 5.000 de euro"
Noutati-auto

Concurenţa este sceptică, dar Renault îşi propune să vândă 700.000 de unităţi din acest model în 2010. Noul model Dacia X90 a stârnit deja tot felul de controverse şi în rândul constructorilor mondiali de autoturisme, lansarea modelului fiind considerată una dintre cele mai mari provocări ale industriei de profil, relatează săptămânalul francez "Le Nouvel Observateur".

Imagini (0) Data: 21 May 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1050 :: 18.86MB