No SSO cookie

Diviza de automobile de lux a Ford a obtinut primul profit

voteaza
(0/ 0)
Diviza de automobile de lux a Ford a obtinut primul profit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Premier Automotive Group, divizia de automobile de lux a grupului american Ford Motor, a înregistrat anul 2003 un profit de peste 100 de milioane de dolari, reuşind pentri prima dată de la înfiinţarea sa, în urmă cu patru ani, să evite pierderile, informează Financial Times.

 
 
[poza1s]Potrivit lui Mark Fields, presedintele Premier Automotive, societatea şi-a majorat rezultatatul financiar cu un miliard de dolari, după ce în 2002, se afla în deficit cu 897 milioane de dolari. Trebuie precizat că această divizie premium cuprinde filialele Volvo, Jaguar, Land Rover şi Aston Martin. Activitatea companiei a fost favorizata de lansarea unei noi serii de autovehicule, între care mai importante sunt modelele Jaguar XJ, noul Range Rover şi noul SUV Volvo XC90. [poza2s]Ford a reuşit ca măcar în privinţa modelelor premium să contracareze efectele negative ale deprecierii dolarului, situaţie care a afectat în mod negativ rezultatele constructorilor americani. Rezultatul Premiere Automotive reprezintă poate singurul succes pentru grupul Ford, dupa ce compania a depus eforturi susţinute pentru reducerea pierderilor înregistrate la diviziile sale internaţionale. [poza3s]Este de aşteptat ca Ford să anunţe o revenire financiară a operaţiunilor europene în ultimele trei luni din 2003, după ce a cumulat pierderi de 1,2 miliarde de dolari în primele 9 luni ale anului trecut. Cu toate acestea, profitul Ford Europa se va situa cu mult sub obiectivul de 2,3 miliarde de dolari, aproape o treime din profitul vizat de întregul grup auto pâna la mijlocul acestei decade.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1798 :: 17.76MB