No SSO cookie

VW prezinta primul sau mini off-roader

voteaza
(0/ 0)
VW prezinta primul sau mini off-roader
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen aruncă o nouă provocare pe piaţa auto, cu lansarea primului mini SUV al companiei, CrossFoxun model asemănător cu recent lansatul Rover Streetwise şi cu noul Fiat Panda 4x4, potrivit Auto Express.

 
 
[poza1s]CrossFox arată ca un allroader şi se va alătura liniei Volkswagen, poziţionat sub modelul Polo Fun, prezentat publicului de curând, la Frankfurt Motor Show. Lansarea acestui model demonstrează cât de repede se dezvoltă această clasă de nişă în industria auto şi cât de receptivi sunt industriaşii pentru a se alătura acestui segment inaugurat de inovativul Rover Streetwise. Acest model este al doilea urban utility vehicle pe care compania germană îl propune în ultimele luni, şi se aşteaptă ca în curând să apară un nou model Golf off-road, cu tracţiune integrală. Favorizat de recenta înlocuire a lui VW Lupo, CrossFox se aşteaptă să fie comercialzat la un preţ de circa 13.300 de dolari, prezenţa sa în showroom-uri fiind prevăzută pentru anul 2005. Ca motorizare se aşteată un motor pe benzină de 1,6 litri FSI, capabil de 100 CP, alături de care vor mai fi disponibile un 1,4 litri de 75 CP şi popularul 1,9 diesel de 115 CP. Trnsmisia va fi asigurată de cutii de viteze manuale în 5 şi 6 trepte. Modelul are faruri suplimentare, o roată de rezervă fixată pe uşa din spate, ceea ce îi conferă un aspect cu un impact vizual sporit. La acest lucru contribuie şi barele fixate pe acoperiş, necesare de altfel la transportul diferitelor bagaje. În plus VW aştepată impactul pe care îl va avea CrossFox pentru a studia posibilitate de fabrica acest model şi la companiile surori SEAT şi Skoda, în condiţiile în care compania spaniolă intenţionează să înlocuiască modelul Arosa iar cea cehă doreşte lansarea unui model allroad în 2005, bazat pe conceptul Vroomster, prezentat la Frankfurt.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1749 :: 22.09MB