No SSO cookie

Carl Ghosn ar putea fi conducatorul unic al aliantei Renault-Nissan

voteaza
(0/ 0)
Carl Ghosn ar putea fi conducatorul unic al aliantei Renault-Nissan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Începând din anul 2005, Renault şi Nissan vor împărţi un singur executiv, şi acest conducător al alianţei nu va împărţi puterea cu nimeni altcineva se artă Automotive News Europe, preluând o informaţie a unui cotidian francez.

 
 
[poza1s]În ziar a fost adăugat un mesaj al lui Carlos Ghosn, preşedintele şi CEO al Nissan, care a spus tare şi clar că se apropie clipa în care va prelua funcţia de şef executiv a Renault, deţinută de Louis Schweitzer. Acest lucru este prevăzut pentru luna aprilie 2005, când se termină anul fiscal pentru compania japoneză. Ghosn a petrecut şase ani ca lider al grupului Nissan, fiind personajul care a regizat cea mai spectaculoasă re-înviere a unei companii în industria auto. “Renault are un singur şef, şi acesta este Louis Schweitzer,” aspus Ghosn într-un interviu recent, adăugând că din 2005 va fi la fel, la baza alianţei urmând a fi tot un singur conducător. Acest lucru a fost repetat de Ghosn şi sub o altă formă, el indicând că în prezent nu este implicat în deciziile curente ale Renault, nici măcar în planificarea producţiei. "Nu pot fi doi şefi. Aşa merg lucrurile azi, aşa vor merge şi mâine", spune preşedintele Nissan. [poza2d]Ghosn are motive întemeiate pentru a-şi susţine punctul de vedere. Schweitzer a făcut clar faptul că va acorda puterea executivă lui Ghosn, în 2005, în timp ce el va rămâne preşedintele consiliului de administraţie. În plus, Schweitzer a obţinut permsiunea acţionarilo Renault să păstreze această funcţie până în anul 2012, când va împlini vârsta de 70 de ani. Pentru companiile franceze, această structură a puterii va fi puţin neobişnuită. Spre deosebire de companiile americane, unde preşedintele şi directorul executiv coexistă la conducere, majoritatea companiilor franceze sunt conduse de un “président directeur général” care deţine întreaga putere. Cum managementul Renault se va muta pe teritorii necunoscute încă, Ghosn afirmă răspicat cum va sta, adică toată puterea va fi a lui, după cum se arată în Automotive News Europe.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1807 :: 22.14MB