No SSO cookie

Standurile Renault si Nissan de la SIAB 2003 au adus 285 de cumparatori

voteaza
(0/ 0)
Standurile Renault si Nissan de la SIAB 2003 au adus 285 de cumparatori
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault Romania, importator al mărcilor Renault şi Nissan pe piaţa autohtonă, a înregistrat un succes deosebit cu ocazia Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti, totalizând un număr de 285 de comenzi, numai cu ocazia acestui eveniment.

 
 
[poza1s]La standul Renault, cele mai admirate modele au fost, în primul rând, vedeta standului, Megane II Coupe-Cabriolet, dar şi celelalte 4 versiuni ale familiei Megane. De asemenea, o apreciere bună au avut şi noul Scenic II, Espace IV, Trafic furgon şi combi. La Renault s-a înregistrat un număr de 165 avize de plată. Cele mai vandute modele Renault au fost Clio Symbol, Megane II Bicorp şi Sedan. La standul Nissan, cele mai admirate maşini au fost Micra, model lansat în Romania cu ocazia SIAB, şi roadsterul 350 Z, adus în românia la o săptămână de la lansarea sa oficială la salonul auto de la Frankfurt. Nissan a încheiat un număr de 120 contracte. Cele mai cerute modele au fost Micra, Primera, XTrail, Pick-up şi Almera. [poza2s]Conducerea companiei apreciaza ca fiind bună organizarea de anul acesta a SIAB, comparabilă cu ediţia evenimentului din 2001. "De altfel, este şi greu să se facă mai bine în condiţiile actuale oferite de Romaero ca locaţie", sune un oficial al companiei. Succesul comercial al celor două mărci se datorează şi datorită ofertelor speciale oferite cu ocazia evenimentului. Au existat atât la Renault, cat şi la Nissan promoţii pe perioada SIAB. În plus, Nissan a oferit pentru orice vehicul comandat la SIAB un card de 1.000 de litri de combustibil.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1755 :: 22.09MB