No SSO cookie

Euro NCAP a atribuit modelului Renault Kangoo 4 stele

voteaza
(0/ 0)
Euro NCAP a atribuit modelului Renault Kangoo 4 stele
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Organismul independent Euro NCAP a notat modelul Renault Kangoo cu 4 stele la ultima serie de crash-teste frontale şi laterale, acesta obţinând 26 de puncte din 37, cea mai mare parte dintre acestea (25) fiind obţinute datorită comportamentului vehiculului la impactul frontal şi lateral barieră.

 
 
[poza1s]Kangoo este primul vehicul din categoria sa testat de către organismul independent Euro NCAP, la care se adaugă succesul său comercial, rezultatul confirmând calităţile superioare ale acestui model în segmentul vehiculelor familiale. Partea frontala a vehiculului este astfel concepută încat să sufere o foarte bună disipare a energiei în cazul unui impact. Coloana de direcţie retractabilă diminuează riscurile de intruziune în habitaclu, protejând membrele inferioare ale şoferului. Zonele de absorbţie a energiei atenuează riscurile de răniri la nivelul genunchilor pasagerilor din faţă. [poza2s]Mai mult, scaunele din faţă au fost întărite pentru a garanta o foarte bună stabilitate. În cazul impacturilor laterale, întăriturile portierelor permit o bună protecţie a bazinului şi abdomenului. În ceea ce priveşte reţinerea ocupanţilor pe scaunele lor, Kangoo este echipat cu Sistemul Renault de Protecţie alcătuit din două airbag-uri frontale şofer şi pasager cu supape pilotate şi centuri de siguranţă cu pretensionare şi limitator de efort la 400 daN pentru locurile din faţă. În cazul impactului lateral, airbag-uri laterale sunt disponibile în opţiune. [poza3s]Cele trei locuri din spate sunt echipate cu centuri de siguranţă cu prindere în 3 puncte cu limitator de efort la 600 daN. Locul central este prevăzut cu sistemul de prindere Isofix pentru fixarea scaunului de copil. Vehiculul dispune de o alarma sonora care avertizeaza soferul asupra nepurtării centurii de siguranţă. O distincţie in plus În 2001, Automobil Club German a testat vehiculele din categoria Kangoo aflate pe piaţă dupa o metodologie foarte apropiată de cea a Euro NCAP. La finalul testelor, Kangoo a obtinut 4 stele si a primit titlul de " vehiculul cel mai sigur din categoria sa ". Dupa 6 ani de comercializare si 1,4 milioane de exemplare produse în ritm de 1.000 unităţi/zi, Kangoo îşi păstreza locul de frunte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1770 :: 17.77MB