No SSO cookie

Nissan va comercializa modelul Renault Kangoo

voteaza
(0/ 0)
Nissan va comercializa modelul Renault Kangoo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan va comercializa începând din octombrie, vehiculul utilitar de talie mică al companiei Renault, Kangoo, care, la marca Nissan va fi denumit Kubistar, informează site-ul autoactu.com.

 
 
[poza1s]Intensificarea cooperărilor dintre Renault şi partenerul său japonez Nissan va aduce de la începutul lunii octombrie un nou membru în gama de utilitare a Nissan. Noul model care se va vinde este Kubistar, şi nu este altceva decât modelul pe care Renault îl comercializează sub denumirea Kangoo. Potrivit cotidianului francez La Tribune, care a raportat această informaţie, Nissan speră să vândă circa 16.500 de vehicule comerciale de origine Renault până la sfârşitul acestui an. [poza2s]În domeniul utilitarelor, Nissan mai comercializează deja două modele de origine Renault. Este vorba de van-ul Master, vândut de compania japoneză încă de anul trecut sub denumirea Interstar şi de Renault Trafic, livrat de la începutul acestui an sub numele Primastar. Renault şi Nissan au realizat şi un parteneriat de vânzare a blocurilor motor. Astfel, Renaut furnizează motoare diesel de mică capacitate cilindrică pentru Nissan Micra, în vreme ce Nissan împrumută motorul V6 benzină pentru modelul Renault din gama Vel Satis.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1507 :: 17.76MB