No SSO cookie

Auto Marcus Group a deschis un nou showroom bimarca Dacia - Renault în Bucuresti

voteaza
(0/ 0)
Auto Marcus Group a deschis un nou showroom bimarca Dacia - Renault în Bucuresti
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Auto Marcu's Group a deschis, marţi, al doilea showroom bimarcă din Bucureşti, pentru mărcile Dacia şi Renault, locaţia fiind considerată cea mai mare de acest tip din România, potrivit vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie Dacia, Constantin Stroe.

 
 
[poza1s]Situat în zona de Est a Capitalei, în proximitatea hypermarketului Cora, complexul Auto Marcu's se întinde pe o suprafaţă de 21.000 de metri pătraţi, din care 13.000 de metri pătraţi reprezintă suprafaţa construită. Aceste dimensiuni promovează acest centru ca cel mai mare de acest tip din România. Directorul companiei, Gheorghe Mărculescu, apreciază că până la sfârşitul anului, în locaţie se vor comercializa circa 1.600 de maşini, din care 1.300 vor fi Dacia şi 300 Renault. În plus, activitatea de vânzare a pieselor de schimb Dacia va genera în acest an o cifră de afaceri de aproximativ 700.000 de euro. Rezultat al unei investiţii de peste 1,5 milioane de euro, noul showroom dispune de dotări la cele mai înalte standarde europene, precum şi o gamă de servicii diversificate, precum service Dacia şi Renault, service rapid "Dacia Minut", vânzări piese de schimb, vânzări maşini de ocazie. În următorul interval, cel mai probabil în cursul anului viitor, Auto Marcu's Grup îşi asumă o nouă provocare, societatea având în plan construcţia unui nou showroom destinat mărcii Nissan. Societatea Auto Marcu's a fost înfiinţată în 1997 în urma procesului de privatizare a Service-ului Pantelimon, înfiinţat în 1969. La acea dată, Gheorghe Mărculescu devenea acţionar principal al unei societăţi înfinţate imediat după revoluţie şi aflată în pragul falimentului. Noua conducere a adăugat activităţii de service şi pe cea de vânzări auto Dacia, redresând situaţia financiară a grupului şi devenind în câţiva ani unul dintre cei mai importanţi dealer Dacia. În anul 2002, Auto Marcu's a devenit şi dealer Renault şi a început lucrările de modernizare a vechii locaţii, transformând capital întrega locaţie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

se poate lua o masina fara avans? :question:

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1811 :: 22.09MB