No SSO cookie

Loeb castiga si Raliul Marii Britanii

voteaza
(0/ 0)
Loeb castiga si Raliul Marii Britanii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastien Loeb a castigat si Raliul Marii Britanii, ajungand la nu mai putin de opt victorii in 2010 si 62 in intreaga cariera.

 
 
Francezul Sebastien Loeb s-a impus si in ultima etapa a campionatului de WRC din 2010, Raliul Marii Britanii, incheind un sezon mai mult decat impresionant, cu nu mai putin de opt victorii de etapa.

Loeb a reusit in Tara Galilor sa bata si recordul mondial de victorii in Raliuri, ajungand la nu mai putin de 62 de curse castigate de-a lungul unei cariere incununate cu sapte titluri mondiale absolute.

In Marea Britanie, Loeb s-a impus cu un avantaj de peste 19 secunde fata de ocupantul locului al doilea, norvegianul Petter Solberg, in ciuda echilibrului existent in primele doua zile de competitie. Pe pozitia a treia s-a clasat Jari-Matti Latvala, de la Ford, in timp ce pe patru si cinci au incheiat Mikko Hirvonen si Dani Sordo.

In ierarhia finala a pilotilor, Sebastien Loeb a acumulat nu mai putin de 276 de puncte, fiind urmat la distanta mare de Latvala, care a incheiat cu un total de 171 de puncte. Pe pozitia a treia la general s-a clasat fostul campion mondial Petter Solberg, cu 169 de puncte si fara nicio victorie de etapa pe toata durata sezonului 2010.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1765 :: 22.17MB