No SSO cookie

Alex Caffi va concura in Raliul Monte Carlo

voteaza
(0/ 0)
Alex Caffi va concura in Raliul Monte Carlo
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Italianul Alex Caffi, fost pilot de F 1, a anuntat ca va participa la Raliul de la Monte Carlo, din ianuarie. Printre celelalte nume importante care vor lua startul in aceasta cursa se va afla si polonezul Robert Kubica.

 
 
Fostul pilot de Formula 1 Alex Caffi va lua startul in Raliul din Monte Carlo, care se va disputa luna viitoare. Caffi, in varsta de 46 de ani, va pilota o masina Skoda Fabia S2000 in cursa de pe asfaltul din Monte Carlo.

'' Vreau doar sa acumulez o experienta importanta pentru mine si sa inchei cursa.'' a declarat italianul care a luat startul in Formula 1 de 56 de ori intre anii 1986 si 1991. Caffi a pilotat pentru Arrows, Dallara si Osella, a obtinut sase puncte in F 1, iar rezultatele sale cele mai bune au fost o clasare pe locul 4 la Monaco in 1989 si un loc 5, tot la Monaco, anul urmator.

Caffi a declarat ca nu se teme de conditiile atmosferice dintre cele mai vitrege pe care are toate sansele sa le intalneasca la Monte Carlo, in conditiile in care a mai participat si la alte raliuri, mai mici, dar a spus si ca nu spera la vreun rezultat extraordinar, ci pur si simplu sa incheie cursa.

Alex Caffi nu va fi singurul om cu legaturi in Formula 1 care va lua parte la raliul din ianuarie. Astfel, si polonezul de la Lotus Renault, Robert Kubica, se va afla la start.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1933 :: 22.17MB